OKTOBER OUTFITS

Hver gang jeg sitter og lager en samlet oversikt over antrekkene fra en viss måned, tenker jeg bare; hvor blir tiden av?? Jeg føler jeg både sier og sier at jeg sier at jeg føler at tiden går så fort, hele tiden… Skjønner dere tegningen? Nå gikk det nemlig helt i surr for meg her. Hehee. Jeg har visst en tendens til å henge meg opp i dette med at tiden flyr forbi, og da begynner jeg å lure på om dette er et teng på at man blir mer og mer voksen. Om det er en sånn hang up man får når man blir eldre, sånn som hang up´en de gamle har for trekk. Trekken er jo livsfarlig vet dere…. Det mente ihvertfall mormor, da hun fortsatt levde… Hehe, er jo litt søtt også på en måte. Anyways… Det er ikke verken trekk eller tiden jeg skal fokusere på i dette innlegget, men hva jeg dro ut av klesskapet og tok på meg i måneden som gikk…

Har dere et favoritt antrekk? For å se flere bilder av disse antrekkene kan dere trykke HER for å komme til outfit-kategorien.

Klem i fleng