ØL I SOLNEDGANG

//Lokal tid. 23.30

Solnedgang i Mexico med øl og venner slår det meste… Vi har nemlig møtt både en og to – og tre bekjente her nede, som virkelig er med på å krydre denne ferien, og nå føles i grunn hver dag som en fest, haha. Kvelden i går gikk med til hang out ved stranden, og jeg fikk rett og slett frysninger da vi satt her i hver vår stol med hver vår Corona, og så på at solen forsvant ned i horisonten – herregud så vakkert!

At denne ferien gjør ekstremt godt for kropp og sjel, er det i hvert fall ingen tvil om. Vi nyter hver dag (selv om jeg stresser litt over den sjukt dårlige wifi’en), later oss og spiser, og jeg kunne virkelig ikke drømt om et bedre sted å være akkurat nå, enn her i Mexico. Jeg vil aldri hjem!

Det er virkelig store kontraster… Fra en halvmeter snø og minusgrader, til lyden av bølger som slår innover stranden, og en gradestokk som viser 29 varme. 30 timer tok det, og så var vi her… I varme og solfylte strøk, like på stranden. Å legge seg til lyden av havet er den perfekte sovemedisin, og selv om sengen er litt for hard, har jeg ikke sovet så godt som natt til i dag på veldig, veldig lenge. Livet er fint!

Hvordan står det til der hjemme, fininger? Har dere det bra?