Annonse

ØLFESTIVAL I HOVEDSTADEN

I går var en sånn dag hvor det egentlig hadde vært diggest å ligge på sofaen, men som faktisk ble hundre ganger bedre av å komme seg ut. Sofaen er faktisk overvurdert i mange tilfeller, så i går da Dag-Andre og Heidi (et vennepar fra Ålesund) inviterte oss med på Ølfestival sammen med dem og enda et herlig par, var det bare én ting å gjøre; å komme seg ut av joggisen, få på seg litt sminke, og bli med på moroen!

Festivalen var litt mindre enn forventet, men i teltet var det likevel en haug av god øl å smake på. Jeg har aldri vært den ivrigste øldrikkeren i gjengen, men fy fader så godt øl faktisk kan være når man går litt utenfor «komfortsonen»… Jeg som trodde jeg bare likte Corona, har jo funnet ut at jeg elsker en mørk og tung stout, så det sier jo litt om hvor interessant det kan være å være litt åpen for å prøve ut nye smaker.

Etter at vi hadde hygget oss gjennom 5 ulike smaker, stakk vi bort på Asia for en skikkelig digg middag. Asia er forresten ekstrem Vegan Friendly, og jeg kan varmt anbefale Portobello Mushroom med trøffel vinaigrette. DAMN! Det er nok noe av det beste jeg har smakt noen sinne ♥

I dag skal jeg omsider komme i gang med malingen, og selv om det egentlig bare er soverommet som står for tur, skal dere ikke se bort ifra at jeg kommer til å male stuen også, haha. Jeg er så lei av fargene på veggene, og det skal bli så ufattelig digg med en forandring! Følg med på Snapchat (styleconnection) hvor jeg kommer til å oppdatere maleprosessen gjennom hele dagen – hurra!

Nyt søndagen så lenge, så sees vi senere ♥

Annonse