Annonse

OMG DETTE ER CRAZY!!!

//TIDENES deiligste annonse for egen nettbutikk

WÆÆÆÆÆÆ.. Jeg tripper som en gal og klarer ikke sitte i ro!!

Jeg er nemlig så inn i granskauen giret på det jeg skal dele med dere nå at det holder på å klikke for meg, haha! I hele dag har jeg nemlig vært i tett dialog med teknikerne mine, som har hjulpet meg å implementere en funksjon som gir meg muligheten til å gi alle kundene mine en gratis påskegave. For halloo.. Det er jo påske og det skal feires, og det skal feires større enn EVER! Det er jo tross alt StyleConnection sin aller første påskefeiring, og siden jeg setter så enormt stor pris på kundene mine ønsker jeg nå å tilby dere følgende:

1. 30% avslag i pris på absolutt ALLE varer i shoppen frem til 7.april

2. Gratis Bunny Cover til alle kunder som handler for 500,- eller mer

3. En tur for to til altfor deilige New York til en av de handlende kundene som deler denne gladnyheten videre i sosiale medier

Wææææ! Er ikke dette her LITT sjukt eller? Please si at dere er like giret som meg, for her holder jeg på å ta fyr. Sånn på ekte faktisk, haha!

Opp med en hånd de som synes dette er stas! 

Denne påsken skal virkelig være den beste påsken gjennom tidene, og det ønsker jeg å bidra til.. Så, da er det bare til å shoppe som en gal! Både tilbudene og konkurransen avsluttes like etter påske, så her gleder det å svinge seg rundt. Butikken har fått en liten makeover i tillegg, og er freshere enn noen gang ♥

LOVE YOU ALL ♥ Nå skal jeg få pusten tilbake før jeg slenger en Grandis i ovnen!


Annonse