Annonse

OMSIDER VED VEIS ENDE…

//I samarbeid med Nordea

Yes, yes, YES! Nå er vi omsider ved veis ende i dette banking detox- prosjektet vårt, og vi må jo bare si at det er godt å være ferdig. Det har vært en stor utfordring å ikke kunne benytte seg av verken bankkort eller digitale banktjenester, og det at cash is king, er vi overhodet ikke enig i!

Bare ta denne trikketuren under her, for eksempel… Lite visste vi at skulle møte på denne utfordringen, da vi skulle kjøpe trikkebillett, haha.

Enjoy!

Phew! For et styr – for et opplegg… Aldri mer, sier jeg bare.

Nå skal jeg bjuda meg selv på et lite glass rødvin, og gå i gang med klesvask og rydding. Jeg har fått ryddeånden over meg, og det skal utnyttes til det fulle! Nyt kvelden, fininger. Har dere en god onsdagskveld?

Love ya’ll ♥

Annonse