Annonse

ON MY BUCKET LIST

God morgen, kjære venner ♥ Happyyyy Saturday!

Haha, jeg var oppe klokken åtte i morges.. Sånn går det når jeg slukner i ellevedraget kvelden før, og hele gårsdagen var totalt ødelagt etter torsdagens festligheter, haha. I dag er jeg back on track og fit for fight. Jeg skal rydde og vaske og rydde litt til, men før jeg går i gang vil jeg dele bucket listen min med dere. 

Det er lenge siden jeg delte disse punktene på bloggen, og siden den gang har jeg kunne stryke ut noen av dem og i tillegg skrive opp noen nye punkter. Jeg har både hoppet i fallskjerm, lært meg å surfe og i tillegg designet mine egne klær, og nå er det på tide å gå løs på resten av listen som har kommet opp i hele 30 ting jeg SKAL oppleve og gjennomføre i løpet av livet

1. Lære å spille et instrument, aller helst gitar eller piano.

2. Sende en flaskepost som inneholder et morsomt brev. 

3. Dra på en Drive in movie.

4. Se nordlyset. Dette MÅ være en fantastisk opplevelse, spesielt om man befinner seg i vakre Lofoten. 

5. Gifte meg med Dennis og oppleve drømmebryllupet. Måtte det ikke bli så innmari lenge til, haha. 

6. Bli blodgiver. Pokker ta at jeg ikke takler å få stukket sprøyter inn i armene. One day.. One day!

7. Kjøpe egen leilighet. Jeg har vært leilighetseier tidligere, og det er på høy tid å legge leieperioden bak seg. 

8. Bli programleder. Dette er en stor drøm, og jeg gir meg ikke før jeg kommer meg dit, haha. 

9. Bygge StyleConnection opp til å bli en stor klesgigant. Jeg drømmer om ansatte, egne StyleConnection butikker, og store kolleksjoner. 

10. Sette mine føtter i alle de ulike verdensdelene. Jeg mangler fire av dem for å komme i mål.

11. Arrangere et surpriseparty for en jeg er glad i. 

12. Bli med på oktoberfesten i Tyskland. Som den afterski-elskeren jeg egentlig er, hadde oktoberfesten passet meg ypperlig.

13. Oppleve Tokoy. Nuff said!

14. Råkline utendørs mens regnet høljer ned – UTEN paraply, selvfølgelig. 

15. Brenne bål på stranden med gode venner. Her bør en av oss spille gitar, hehe. 

16. Kjøre Route 66!!!

17. Oppleve karnevalet i Rio De Janeiro.

18. Dra på en campingtur med jentegjengen. 

19. Kaste en dartpil på et kart, og dra dit pilen lander. 

20. Skrive en bok.

21. Oppleve en weekend med mannen i NYC, i en toppetasje med glassvegger og en utsikt utover denne vidunderlige byen. 

22. Lære å danse jive, vals eller hvilken som helst annen pardans. 

23. Ta en tur til Jamaica.

24. Kysse under en misteltein. 

25. Se verdens syv underverker.

26. Kjøpe et ekte kunstverk laget av en ekte kunstner. 

27. Arrangere et utdrikningslag for en venninne.

28. Kjøpe en liten hytte ved sjøen.

29. Lære å snakke fransk.

30. Dra på en roadtrip med jentene i USA. I en gammel VW van selvfølgelig. 

Fy søren altså.. Nå er jeg giret og inspirert! Denne listen skal jeg printe ut å henge på veggen, og la meg inspirere hver eneste dag til å gjennomføre punktene. Jeg tror jeg begynner med nummer 19. FY så awesome! Bare hoppe i det liksom.. 

Hva står på deres bucket list? 

LØØØV ♥

Annonse