Annonse

ON MY CHRISTMAS WISHLIST

Yo RockStars.

Som jeg nevnte i går, så er det en del av dere som har veldig lyst til å se hva jeg ønsker meg til jul, og for å være helt ærlig, er det like forbanna vanskelig hvert eneste år, å komme på noe man ønsker seg. Det forklarer vel rimelig greit hvor godt man faktisk har det, og det eneste jeg sånn virkelig ønsker meg til jul, er kosen med familien, mer tid, og en kurv med spekemat og en flaske vin. Jeg har liksom det meste jeg trenger. Gaver er allikevel ikke feil, og noe må man jo ønske seg, så ligger det noen pakker under treet til meg i år, hadde jeg ikke blitt lei meg om noen av disse produktene var pakket inn…

1. Super digg t-shirt som jeg skrev om i går (HER)
2. Nydlige lysestaker fra Kremmerhuset (HER) Får aldri nok!
3. Sølvboks fra H&M som bli perfekt til oppbevaring av smykker ++ (HER)
4. Heklet putetrekk i knall rosa sier jeg ikke nei takk til. PÅ nyåret bytter jeg nemlig ut lyserosa med en litt mørkere variant (HER)
5. Heklet pledd som matcher putetrekket (HER)
6. Ny støvsuger er noe jeg virkelig har behov for, da min er helt kaputt, og nekter å samarbeide (HER)
7. Har lenge vært forelsket i denne vesken, og kommer aldri til å slutte å ha følelser for den (HER)
8. Flere rosa putetrekk står på ønskelisten, og dette blir perfekt til soverommet (HER)
9. Ny iPhone. Min er så ødelagt, og baksiden kan man liksom ta rett av. Må ha ny ASAP (HER)
10. Ingen ting er herligere enn å ta på seg en digg morgenkåpe på morgenkvisten, og denne vil jeg gjerne ha (HER)
11. Siden jeg titt og ofte klager over de heklede pleddene som ikke gir noe særlig varme, men som jeg allikevel MÅ ha, blir jeg helt nødt til å sette et tykkere pledd opp på ønskelisten (HER)
12. Finere maleri skal man lete lenge etter, og dette blir perfekt her hjemme hos meg!
13. Vannkoker er jo supersmart istedet for å varme vann på gammeldags vis i en kjele på komfyren (HER)
14. Dette smykket har jeg vist dere tidligere, og dette vil jeg ha (HER)
15. Wallsticker fra Pandoras Eske som jeg absolutt vil ha på veggen (HER)
16. Disco sa du? Dette putetrekket vil jeg ha (HER)
17. Hvor girly og fresht er det ikke med en rosa micro, hæ? Ja takk (HER)
18. Perfekt skjørt til fest og moro (HER)

Sånn… Da kan det jo være at noen familiemedlemmer ser denne listen, så kanskje det dukker opp noe av dette på julaften. Hehe. I tillegg til dette ønsker jeg meg en hest. Men det har jeg vel strengt talt ikke tid til, så det får bare bli med drømmen… 

Ta gjerne en titt på disse innleggene for å få tips til hvilke julegaver dere kan gi til venner og famile HER, HER, HER og HER

Hva står øverst på deres ønskeliste da?

Klem i fleng 

Annonse