Annonse

ON MY MIND

Altså nå klikker det for meg, folkens!

iMovie NEKTER å samarbeide, så den videobloggen hvor jeg svarer på spørsmålene kan vi se langt etter.. I hvert fall i kveld, for nå er jeg så forbanna irritert at jeg ikke orker tanken på enda en kamp med dataprogrammer som ikke funker. Wræææl! Jeg lover å spille hele spørsmålsrunden inn på nytt i morgen, og laste opp alt sammen på macen som faktisk funker. Satan så irriterende, haha.. Dere skulle sett meg her for litt siden ass, for det må ha vært litt av et syn. Jeg har slått meg selv på låret, kastet ting på gulvet og vært sekunder fra å knuse hele data’n.. Der får dere vel også egentlig svar på hva som står på toppen av listen over hva som irriterer meg, som var ett av spørsmålene dere stilte meg på søndag.. 

For å roe meg ned etter dagens krig, krøp jeg opp i sofakroken for å lage en inspirerende kollasj til dere i stedet.. Jeg samlet alle mine favoritter per dags dato, og prøvde å mekke sammen noe som gir en liten følelse av vår, fuglekvitter og tørr asfalt. Jeg tror vi er mange som er luta lei av snø og vinter, og alt jeg klarer å se for meg om dagen er våren som plutselig sniker seg innpå oss. Jeg gleder meg sånn til jeans-og sneakersvær.. Til solbriller på nesen, til å gjemme vinterjakken inn i boden, og sprade rundt i en hoodie og snapback med take away kaffe i hånden, mens solen skinner fra skyfri himmel. Åååå.. Gi meg vår!

1. Skater Skirt fra StyleConnection HER 2. Diamond Necklace HER 3. Coffee to go fra H&M HER 4. Sunnies fra Ray Ban HER 5. Denim Shirt fra StyleConnection HER 6. Superfresht undertøy HER 7. Råfresh OPI neglelakk HER 

8. Perfect grey HER 9. Skull Bracelet fra StyleConnection HER 10. Happy Tank Top fra StyleConnection HER 11. Platform sneakers HER 12. Skinny jeans fra H&M HER

13. Topp fra Cheap Monday HER 14. Bow Ring fra StyleConnection HER 15. Gymbag fra Nike HER 16. Sneakers i gull HER 17. Graphic Paradise Sweat HER 18. Verdens feteste tank topp fra StyleConnection HER 19. Crown Ring fra StyleConnection HER 20. Snapback HER

Måtte våren komme fort, eller hva? 

Nyt det som er igjen av tirsdagen, skjønnheter. Gleder meg max til å titte innom dere i morgen ♥

Klem i fleng

//Nelly-linkene er adlinks

Annonse