Annonse

ON MY WAY

Juuuhuuuu!

Tenkte bare så svippe innom for å si hei til dere vakre mennekser, før jeg skal nyte kvelden med kjæresten. GUD som jeg gleder meg til å se han, og ikke minst til å feire han. Jeg har så mange overraskelser på lur atte HJELP, så nå gleder jeg meg skikkelig til å avsløre alt for både dere og morgendagens bursdagsbarn. Hehe!

Fokus og jeg sitter altså her og venter på boarding med et magasin og litt snacks, for joda.. Foo blir med på tur, og jeg kunne ikke bedt om et bedre reisefølge. 

I kveld blir det en real date night med mannen. Bord på en av de beste resaturantene er reservert, og her skal vi skåle og flørte hele kvelden før vi danser oss inn i bursdagen ved midnatt. HURRAA for bursdag for pokker!! JEG EEELSKER BURSDAG! Har dere fått det med dere nå eller? Heheheheh. 

Hva er planene deres for kvelden da, fininger? Skal dere noe spennende? 

SMASK 

Annonse