Annonse

ON MY WISH LIST – SUNGLASSES

Nei, nå har jeg faktisk bare bestemt meg for at våren er på vei… Den er like rundt hjørnet, men trenger bare bittelitt tid på seg, og i mellomtiden sitter jeg nå og sikler etter alle de freshe solbrillene jeg har lyst på. Solbriller kan faktisk være den lille prikken over i-en som kan bidra til å løfte et helt antrekk, og når solen skinner, er det herlig å kunne dra frem noen superkule shades. 

Jeg har nå funnet en rekke favoritter som er satt opp på ønskelisten, og denne listen må jeg jo selvfølgelig dele med dere. Her er det både fargerike shades, store, små, feminine og maskuline. Alt til et hvilket som helst bruk. Tjoooheiiii!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Åh, har jo lyst på alle sammen, og så har jeg jo også mye mer sansen for solbrillene som egentlig er beregnet for gutta boys, enn de som egentlig er ment for chicksa. Synes fort at disse kan bli i ovrkant feminin, og her er ihvertfall et utvalg til begge kjønn. 

Nå blir det sen lunch på meg, før date night med Betty senere i kveld. Da skal vi bli fiiin på viiin… Jiipiii ♥

Annonse