Annonse

ON THE COVER

//Deler av innlegget et annonse

En riktig god lillelørdag, mine fine ♥

Nå er det på høy tid å snakke litt om denne utgaven av Det Nye, for hvem skulle vel tro at denne skravlete bergenseren skulle havne på forsiden?

Jeg har siden jeg en eller annen gang i ungdommen begynte å interessere meg for magasiner, hatt en fascinasjon for disse forsidepikene.. Noen har vært kjente mennesker, andre ikke kjent i det hele tatt, men gjennom årenes løp har jeg alltid vært nysgjerrig på personen som pryder en forside. Noen har inspirert meg mer enn andre, men jeg har alltid tenkt at det må være stort å havne på coveret.. 

Nå har jeg selv fått oppleve det.. Jeg pryder forsiden til mitt soleklare favorittmagasin, Det Nye, og selvom jeg ser både rar og ekstremt ukomfortabel ut i BEIGE jakke (dere vet jo at jeg HATER beige, haha), så er det likevel stor stas. Jeg er stolt! Det er lov til å være stolt av en slik forside, sant? Å se seg selv på TV er én ting – det er merkelig og artig på samme tid, men å se seg selv på en forside, som befinner seg i så og si alle butikker og kiosker over hele landet? Det er noe som virkelig gjør meg varm om hjertet. Jeg kan nesten ikke tro at dette er sant ♥

De siste dagene har vært så altfor hektisk, så jeg har enda ikke fått muligheten til å ta meg tid til å sette meg ned og lese portrettet. Jeg har jo tydeligvis klart å klamre meg fast i så mange som 6 sider i denne utgaven, og jeg snakker åpent og ærlig om både karriere, kjærlighet og hvordan jeg har kommet dit jeg er nå.. Jeg tror dere kommer til å like dette intervjuet veldig godt..

Åh.. Magasiner og høst! Det er noe med den kombinasjonen som er helt fantastisk, er dere ikke enig? For hva er vel bedre enn å krype opp i sofakroken, tulle seg inn i et pledd, og kose seg med noe varmt og yummy i koppen, mens man leser favorittmagasinet!?! Akkurat det der er et punkt vi kan føye til på «happiness is…«- listen vår!

Det beste er jo om man abonnerer på magasinet man liker aller best, slik at man får det rett i postkassen.. Da får man også bladet før alle andre, noe som er stor stas, men så er det jo også veldig oppmuntrende å finne en hyggelig overraskelse i postkassen, blant kjipe regninger og kjedelige dokumenter.

Ønsker du å abonnere på Det Nye, får du nå hele 3 utgaver + en superfin sminkeveske fra Lulu’s (avbildet i dette innlegget), til den nette sum av 129 kroner. Tilbudets totale verdi ligger på 576 kroner, så her får man altså masse for pengene. HURRA! 

Abonner på Det Nye HER

Åhåj.. Livet og hva det fører med seg, hva? Det er rart hvordan man plutselig lever et liv man aldri hadde sett for seg i ungdommen.. Tilfeldigheter og pågangsmot, ass.. 

Nå skal jeg ta turen utover til mamsen for å hjelpe henne litt i huset, og deretter må jeg ut på malingsjakt. Før vi monterer den lille mini walk-in’en skal veggene males, og spørsmålet nå er jo hvilken farge veggen bør males i.. Hmmm.. Forslag? Rosa? Gul? Turkis? Haha!

Veldig glad i dere.. Dere betyr alt for meg ♥

Alle henvendelser ang. abonnementet på Det Nye kan rettes til kundeservice på tlf. 22 58 57 50 eller e-post [email protected]

Annonse