Annonse

ONE NIGHT STANDS, DIRTY TALKS & WALK OF SHAMES!

//Annonse

My god!

Jeg har akkurat kommet hjem fra en lukket førvisning av Trainwreck, og la meg bare si én ting; HALLELUJA!

Folkens? De fleste av dere har nok fått med seg at jeg ikke ser så mye på film.. Jeg er sjelden på kino, og da blir det liksom litt ekstra stas når man blir invitert til førvisning av nye filmer. I dag var en sånn dag, og jeg har gledet meg til dette siden 17.juli da invitasjonen dumpet ned i mailboksen. 

Trainwreck har premiere nå til helgen, og dette er en film dere MÅ se. Jeg synes det er så befriende å kunne se en film hvor hovedpersonen ikke tar seg selv høytidelig, og lever livet akkurat som hun selv vil.

Denne damen er så RÅ! Hun gir blanke faen, hun ligger med de hun har lyst til å ligge med, hun drikker når det passer henne, uten å ofre andres meninger om henne en tanke. Hun er råflink i det hun jobber med, og tenker nok i mange tilfeller som en mann. Hun har draget til tusen samt en sunn mengde selvtillit, og vet dere hva det beste av alt er? At hun ikke er en typisk Hollywood-bimbo med plastic all over, men at hun er en naturlig kvinne med former og god humør.

Jeg digger henne! Hun er kjempemorsom, og hele karakteren er så troverdig. Jeg tror på henne, liksom, i tillegg til å heie! En sånn dame som det her hadde vært gøy å ha i vennegjengen!

I Trainwreck snakkes det høyt om peniser, man får se både faste mannerumper og antydning til seksuell omgang, og dette er jo noe vi alle kan ha litt sansen for, haha. Noen kleine scener innimellom, men sånn skal det være i en skikkelig deilig komedie, eller hva? Dessuten er Amy bare så gøy at det kleine ikke blir så kleint likevel. FOR en film!

Så.. Da vet dere hva som bør stå på planen til helgen, sant? Det er bare til å komme seg på kino, sier jeg bare, for dette her er en film dere vil se. Jeg lo så jeg grein ved flere anledninger, og det skal mye til for at jeg ler av en film. Gotta love it – denne filmen har jeg ventet på!

Dinner next.. Noen digge middagstips?

LØØØØV 

Annonse