Annonse

ONE OF THE REASONS…

.. why I love you!

Oslo.. Grünerløkka..

Altfor ofte klager jeg over været eller asfaltjungelen her i hovedstaden, og altfor ofte glemmer jeg hvor fantastisk det faktisk er å bo her. På Løkka vel og merke, for det er ikke en annen plass i O-town som kan måle seg med denne plassen. 

Rett utenfor døren myldrer det av caféer og barer. Koselige butikker, parker, og restauranter, og hver søndag er det marked i Birkelunden. Hvor koselig er det ikke å tusle rundt på et marked i vårsolen, med noen kontanter i lommeboken som man kanskje bytter inn i små eller store skatter?

Her finner du til og med Birkelundens egen spåkone.. Hun er helt rå! Jeg har selvfølgelig brukt noen hundrelapper på å få servert en liten smakebit av fremtiden, dette er riktignok noen år siden, men jeg tror hun hadde rett i mye. Hun sa i hvert fall at jeg kom til å møte mannen i mitt liv, men det sier vel de alle sammen. Sjansene for dette er jo relativt store, så snakk om å helgradere seg. Hahaha! «Du kommer til å møte mannen i ditt liv, men kanskje ikke med en gang, men så kommer han, og så var det kanskje ikke han du trodde det var, men SÅ.. Så er han der.. Kanskje«, og vips så var jeg 200 kroner fattigere. Hahahhah! 

I dag fant jeg drømmeleiligheten.. 

Eller, Bettyen fant den faktisk og bare, «her MÅ dere bo«, og jeg bare «JAAA FOR POKKER«. Dennis er helt enig! Så hvem vet, kanskje tiden er inne for å kjøpe noe sammen? Det er faktisk på høy tid, og leiligheten er lokalisert på Grünerløkka. Perfekt!!

Nyt dagen så lenge, nå skal jeg gjøre meg klar til et spennende møte hos Det Nye ♥

LOVE YOU ALL!

Annonse