Annonse

ONE OF THOSE DAYS

Pokker altså!

I dag er en av de dagene.. De dagene vet dere, hvor jeg allerede nå føler kommer til å gå fullstendig i motsatt retning av det jeg ønsker. Det begynte jo med at jeg våknet for ti minutter siden.. TI minutter!! Det er jo for det første helt krise med tanke på at alle disse tusen tingene jeg går og maser om hele tiden som må bli tatt hånd om.. FØR fredag! Og jeg bare, «faen, fredag er jo snart«.

Fredag er om to dager og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å bli ferdig med alt som står på to do-listen.. I tillegg har jo blogginspirasjonen forsvunnet med strukturen og disiplinen, så de tingene der er herved satt øverst på ønskelisten til jul. Blogg, ja.. HE HE! Jeg bare, «pokker.. Jeg har ikke blogget siden i går, jeg MÅ blogge, hva skal jeg blogge om, faen altså, det rotet som ligger på bordet kanskje?«, og så tok jeg bare frem kamera og begynte å ta bilder.. Av ingenting.. Og det er altså dette som blir presentert for dere i dagens første blogginnlegg.. Ingenting.. Eller, i hvert fall ingenting med mening! Haha. OFF!!

Oh well.. Et harry tastatur, et knekkebrød med svett hvitost, en blomst og en sneak peek på noen snapbacks som kommer i butikken er vel bedre enn ingenting, sant? For det er altså vanvittig utfordrende å være en blogger når man ikke har fotografhjelp. Det er begrenset for hvor gøy det blir for dere å se bilder av det jeg har foran meg, men nå er det snart juleferie, og da har jeg en bunch med «fotografer» i umiddelbar nærhet som jeg kan låne til diverse fotooppdrag. Da skal jeg søren meg få tatt så mye bilder at jeg har en hel måned med blogginnlegg i arkivet, haha!

På fredag reiser altså Dennis, Fokus og jeg til Bergen.. Da blir det én natt på hotell, julegaveshopping, pepperkakebyen og julebord med min far og halvbrødre på kvelden. På lørdag reiser han til Stavanger, og jeg gjør meg klar for enda et julebord med bergensergjengen. På søndag kommer mamma og Jon, og så flytter vi alle sammen inn til min kjære onkel og søskenbarn, hvor vi skal feire jul som by the way kommer til å bli inn i granskauen koselig. 2.juledag flyr jeg til Stavanger for å møte Dennis og svigers, og så flyr Dennis og jeg direkte til Tallinn via Gardermoen tidlig mandag morgen. Phuuuu.. OJ! Jeg må jo søren meg pakke for en haug av anledninger, jeg.. Wææææ!

Nei, hjelp! Nå må jeg sette i gang..

Hele leilighten skal shines, jeg må innom fotografen å hente de nye produktene som har vært til foto, og deretter få lagt dem inn i nettbutikken. Deretter på jeg innom TV2 for å levere minnebrikken med masse juice som har blitt filmet til bloggerne, og så skal jeg møte to venninner som må få tilbake noen ting som ble glemt igjen her på lørdag. Deretter må jeg ut på lageret for å hente med meg noen styles som skal være med til Bergen, og så må jeg få tatt bilder av den nye OPI lakken som har kommet på lager. Og så burde jeg vel tatt meg en dusj på ett eller annet tidspunkt, og det burde Fokus også. Han MÅ bades før han skal ut på reise, og så må jeg booke flybilletter til Stavanger fra Bergen, og fra Stavanger til Oslo.. Og så må jeg booke hotell i Stavanger.. Og så må jeg svare på 231 mails, forberede meg til et viktig møte i morgen, sende kommentarer på de nye produktene som skal settes i produksjon, dra innom regnskapsfører for å sørge for at alt er som det skal før årsslutt, og selvfølgelig pakke en koffert som skal inneholde alt av julegaver som jeg enda ikke har kjøpt, outfits til julefeiring, julebord og nyttårsaften. 

Skal vi bare si det sånn at vi skravles senere i dag? HE HE.. 

Love you all ♥

    

Annonse