ONE WEEK LEFT

OMG!

Jeg kan ikke tro at det bare er ÈN ussel liten uke til Stine og jeg suser av sted til USA. ÈN uke, folkens… Aner dere hvor lite det faktisk er? 

På mandag neste uke er det duket for den store dagen vi så lenge har ventet på, og nå er alt i boks. Alle hotellene er fikset, inkludert suiten vår i Vegas. Bilen står og venter på oss når vi lander og vi kunne vel ikke gledet oss mer til noe annet i hele verden. 

Reiseruten blir innholdsrik og spennende, og vi starter eventyret i LA. Vi tar først en natt i Santa Monica før vi kjører oppover til San Fran. Her kommer vi til å bli værende i 3 dager, hotellet vi bor på ligger ved Fisherman’s Wharf og ett av punktene på to do listen er selvfølgelig å oppleve det verdenskjente fengselet på Alcatraz. Etter SF, suser vi nedover til min all time favorite destination, San Diego. Her skal vi hygge max i fire dager, før vi kjører tilbake til LA. Her sjekker vi inn på et råflott hotell i West Hollywood, vi blir værende i fire deilige dager, og iløpet av disse dagene skal vi selvfølgelig titte innom både Universal Studios og Disneyland, som bare er noen av punktene på agendaen. 

Etter oppholdet i LA, står Las Vegas for tur, og det sier jo seg selv at slutten på ferien kommer til å bli helt magisk… Herreguuuuuud som jeg gleder meg!


Jeg har fått en god del tips av dere allerede til hva vi bør gjøre på turen vår, men enda flere tips taes i mot med stor takk. Jeg har jo opplevd destinasjonen tidligere, så litt peiling har jeg, men det er alltid kjekt med andres forslag og idéer. Vi skal jo bare være borte i to uker, så hva vi får tid til begrenser seg bittelitt, MEN, vi er to effektive jævler og skal nok finne energien til å oppleve mest mulig på kort tid. Hurraaaaaaaaa!

ÈN UUUUUUKEEEEE…. Det er jaggu ikke lenge til det, og herlighet så sinnsykt mye jeg gleder meg til å gi dere oppdatere dere fra noe av det beste verden har å by på ♥

Har dere en fin mandag, sjønninger? 

SMASK ♥