Annonse

@ O’NEILL HEADQUARTERS

Happy ettermiddag og god torsdag ♥

Herlighet så gøy at dere likte forrige innlegg, heretter blir det en drøss med funfacts så heng på – nå skal jeg få noen venninner til å rable ned noe de mener er typisk meg, så dette kan jo bli en morsom affære, hehe!

Jeg nevnte jo tidligere i dag at jeg var innom O’Neill sitt hovedkontor for å skravle, drikke kaffe og få en liten sniktitt på neste vinters råfreshe kolleksjon, og lokalene deres er så innbydende og hyggelig at jeg ikke kunne unngå å dra kameraet opp fra vesken. Det er så mye feelgood i såpass laidbacke omgivelser, og her kommer noen snaps fra den lille timen jeg var på besøk. Jeg fikk også hentet våtdrakten min som man skulle tro var beregnet for en liten 12-åring, men draktene skal visst være så liten at du nesten ikke får de på. De utvider seg nemlig når du kommer ut i vannet, så det skal bli sjukt funny å prøve å presse kroppen inn i heldrakten. Jeg tror jeg må filme hele seansen, for jeg har en følelse av at dette kan bli komisk, haha!

De freshe 2015/2016 vinterjakkene får meg nesten til å glede meg til en ny vintersesong, men bare nesten.. Jeg trenger sommer før jeg kan glede meg sånn på ekte!!

Hva driver dere med i kveld da, skjønninger? Noen som gleder seg til helg? Jeg klarer nesten ikke vente, og kan ikke tro at jeg om bare to dager er omringet av palmer og sostråler. Herlighet som jeg gleder meg!! 

Husk Bloggerne i kveld da! Klokken 21:30 på TV2 Bliss.. Whoooop whoooop ♥

 

Annonse