@ ONKEL HENRY’S TATTOO SHOP

God kveld i stuggu!

For en fabelaktig dag dette har vært, og jeg er nå godt i gang på tatoveringsprosjektet på armen. Nå blir det jaggu en full sleeve som dere sikkert har fått med dere, siden jeg ikke har hatt så mye annet å komme med i dag, og det er bare å glede seg til å se det endelige resultatet. Etter at vi fikk shavet av meg all pelsen fra armen som nå ser ut som en ribbet kylling, satt Christine i gang med nålen, og hun slutter aldri å overraske. Fy flate så inn i granskauen flink hun er, og mamma? Selvom jeg vet at du innerst inne ikke er så altfor begeistret for tatoveringer, kan jeg si med hundre prosent sikkerhet at du kommer til å synes at denne er nydelig. Heheheh…. Fine mammaen min som støtter meg i alt jeg finner på! Kjærleik ♥

Før jeg kryper til køys, tenkte jeg å vise dere noen stemningsbilder fra økten i dag, og flere bilder kommer i morgen da jeg skal tilbake til Onkel Henry’s for en ny session. Juuuubiiiiii, sier jeg bare. Jo mer vi får gjort før jeg drar på ferie, dess bedre er det, og forhåpentligvis vil vi etter i morgen være ferdig med to tredjedeler. 


Åh, vi snakker en nydelig forening av farger, elementene har hver sin spesielle betydning, og en mer detaljert forklaring kommer på et senere tidspunkt. Nå må jeg sove, og forhåpentligvis klare å sprette like tidlig opp av sengen i morgen som det jeg gjorde i dag. 

Nattinatt, vakre lesere! Sov godt, drøm søtt, og så snakkes vi i morgen ♥

SMASK