Annonse

ONLY IN AMERICA

Altså..

Sånne fargerike herligheter som det her kan du bare glemme å få i Norge, men det er kanskje like greit.. Noe mer kvalmende skal man nemlig lete lenge etter, men når jeg ser sånne farger i et bakeri, snur jeg selvsagt på hælen for å røske dem med meg som rekvisita. LOL! Jeg er så nørd når det kommer til objekter som kan gjøre seg fine på bilder, men disse her tok kaken. Bokstavlig talt, haha! Har dere sett noen villere cupcakes? Så vill at de fortjener et eget blogginnlegg!

Disse ville garantert blitt en stor hit i barnebursdag, men tydeligvis også på en hvilken som helst hverdag for en frøken i slutten av tyveårene. Jeg kan ikke gjøre annet enn å le! Høyt.. 

Vi sitter i skrivende stund på JFK med hver sin øl i hånden, og venter på borading. Flyet er foreløpig forsinket med 30 min, men hva gjør vel det når man sitter her med verdens beste selskap. Denne uken har vært blant de beste i hele mitt livet, og jeg ser frem til flere turer med Paysen min ♥

Vi klarte forresten å få med oss alt, men når sant skal sies sitter jeg her med 3 stk. håndbagasje av den relativt store og blytunge størrelsen. Jeg vet ikke om det egentlig er lov, men sånn går det når man mister alt av kontroll på shopping i NYC. I løpet av de neste dagene skal jeg mekke sammen en video av alle mine nye innkjøp, så det er bare til å glede seg!

Sov godt, fininger, og god morgen når dere står opp. Skravles fra Oslo ♥

Klem i fleng 

Annonse