Annonse

ONLY IN MOROCCO

Hei igjen, darlings ♥

Jeg hadde egentlig lagt bort både mac og kamera for kvelden, men altså.. Det som venter på dere under her var for godt til å utsette til i morgen!

Da jeg satt ute på balkongen i sted for å få med meg solnedgangen, fikk jeg øye på et par-tre dromedarer nede på stranden.. Jeg bare, «Denniiiiiis.. Du må komme å se! KOOOM Å SE!! Sjekk ut alle kamelene da, wææææ«.. Jada, kameler eller dromedarer.. De er jo omtrent helt like, og da rekken med disse skjønne firbente og litt merkelige dyrene aldri ville ta slutt, ble jeg rett og slett bare nødt til å løpe ned til stranden for å ta en nærmere titt..

Det er jeg inderlig glad for at jeg gjorde, for jeg har aldri i mitt liv sett så mange dromedarer på én og samme plass.. Helt uten å overdrive tror jeg vi snakker bortimot 200 dromedarer, og det synet av en hel flokk som tuslet over stranden tok pusten fra meg. I hvert fall i kombinasjon med den fargerike himmelen, for dette var magisk! Fy fader for en vakker verden vi lever i!

Vakkert, eller hva? Jeg ønsker meg en dromedar til bursdagen!

Natta, fininger.. Nå tar vi kvelden ♥

SMASK

Annonse