Annonse

ONSDAGSHYGGE MED NRK

En riktig god ettermiddag, fininger!

Det ble igjen en sen oppdatering i dag, men dagen har gått i ett. I dag har jeg nemlig hatt trivelig besøk av NRK og DNB Forsikring. Vi har i dag spilt inn en aldri så liten episode til programmet Forbrukerinspektørene, og i denne episoden viser jeg klesskapet mitt. I tillegg får jeg en real verdivurdering av innholdet, og jeg skal love dere at jeg ble relativt sjokkert da jeg fikk greie på hva garderoben min faktisk er verdt. Selv tippet jeg et altfor lavt beløp, og hvor mye verdi som faktisk skjuler seg inni klesskapet mitt, kan dere se neste onsdag på NRK2. Kommer tilbake med mer info.

Nei dere, det er jaggu viktig med en god innboforsikring hvis det plutselig skulle begynne å brenne, for er du like idiot som meg, som enda ikke har styr på den slags, ja da kan du bare glemme å få igjen noe som helst, hvis alt du eier og har skulle gå tapt i en brann. Jeg skal ihvertfall klikke meg inn på DNB ASAP å tegne en real innboforsikring. Jippii!

Nå må jeg løpe videre i et spennende møte jeg skal fortelle mer om senere. 

Snakkes ♥

 

 

 

 

 

 

//Bildene er tatt med mitt fantastiske Canon EOS M

Annonse