Annonse

OPPGRADERING: HJEMMEKONTOR

Ny uke, nye muligheter… Møkkavær! Kan vi ikke få vår, snart? Jeg lengter meg ihjel, haha.

Denne helgen har vært en få-orden-helg for min del, og mens Dennis har hygget med kompisgjengen i Stavanger, har jeg ryddet i skuffer og skap, og prøvd å organisere livet. Vi har lenge snakket om at hjemmekontoret og gaming-rommet til Dennis må gjøres mer tilrettelagt for nettopp kontorarbeid, gaming, innspilling og redigering, og det viktigste når man sitter mange timer bak en data i mange timer om dagen, er jo at man sitter riktig.

Dennis fikk gaming-stol til jul, og selv om jeg synes sånne stoler er grisestygge (he he), skjønner jeg jo at han må ha skikkelig utstyr når han jobber. Denne stolen passet overhodet ikke til det bittelille skrivebordet jeg kjøpte i sin tid – som jeg selvsagt kjøpte fordi det så pent ut, ikke fordi det var noe særlig funksjonelt, haha. Det er nok sikkert derfor det også har vært litt trøblete for meg å sitte der å jobbe. I helgen fikk jeg virkelig orden på problemet, og da en herlig familie hentet den litt for store sovesofaen som jeg la ut på Finn, løsnet det virkelig. En stor bordplate fra IKEA ble redningen – en rimelig redning, og nå har dette rommet blitt forvandlet til en real workspace for oss begge to.

En retro korktavle som gir flashbacks til 90-tallet har kommet på plass, sånn at vi lettere kan holde styr på avtaler og gjøremål. I tillegg kan man med noen enkle grep, pimpe opp slike tavler som det her, som igjen gjør at de blir både sprudlende og morsomme å se på. Tavlen kjøpte jeg for en femtilapp på TGR, om jeg ikke husker helt feil. Der kjøpte jeg også de herlige tegnestiftene i ulike fasonger og farger.

Nå skal jeg bare få på plass noen kurver under skrivebordet, slik at vi får enda mer oppbevaringsplass. Noen fargerike ringpermer blir også fint å få stablet opp, hvor vi kan oppbevare diverse papirer og fakturaer. Åhåj så organisert og ryddig vi skal bli nå – 2017 er året for full kontroll, haha!

Vi mangler også en smartere sovesofaløsning, og snuser litt på disse som kan enkelt kan brettes ut til en seng, uten at den tar særlig stor plass. Har dere noen tips, snuppiser? Noe som kan minne litt om denne, men som er litt freshere?

Måtte dere få en vidunderlig dag, fininger ♥

Annonse