OPPGRADERING I STUEN OG RABATTKODE HOS DESENIO

//Reklame

Er det snø jeg ser utenfor vinduet mitt? Er det noen bittesmå snøfnugg som daler ned fra himmelen? Wæææ, i så fall er det nummeret før jeg finner frem julen, fyrer på julemusikken, og varmer opp julegløggen – jeg klarer snart ikke holde meg lenger, haha.

Nå blir det mye interiørprat her på bloggisen, men jeg håper slike innlegg faller i smak hos dere. I dag tenkte jeg nemlig å vise dere den nymalte veggen i stuen, samt den superfine bildeveggen. Det er ingen tvil om at Desenio har ufattelig mye fint, og disse herlige bildene pryder nå den blå veggen. Jeg satt til langt på natt og sydde nye putetrekk til putene i sofaen, og nå synes jeg det begynner å ligne noe…

Fargevalget er langt mer nedtonet enn slik det var – de knæsje putene er byttet ut mot noe litt mer basic, men innslaget av palmer, turkis og rosa, spriter rommet opp likevel. I tillegg har jeg nå et ekstra fargerikt hjemmekontor, som gjør at jeg får min daglige overdose av neon og pangfarger, haha. Dette rommet skal jeg snart vise dere (for tusende gang), for også her har det skjedd en del endringer.

En eller flere mørkeblå vegger i huset bidrar faktisk til at man blir mer rolig og avslappet, og jeg er skikkelig glad for at jeg valgte å male veggen i stuen også. Jeg tror det kan bli ekstra koselig her i julen, og det hvite juletreet kommer til å passe perfekt… Yup – det blir faktisk hvitt tre i år, med masse crazy juletrepynt – hurra!

Det er jo Black Friday Week hos Desenio nå, og i den forbindelse har jeg fått lov til å dele ut en VIP Rabattkode med dere som gir hele (hold fast) 40% rabatt.

VIP koden ”VIPKRISTIN” gir 40% rabatt hos Desenio mellom 21-23 november.  *Koden gjelder ikke handpicked-/collaboration posters eller rammer».

Shop dine favoritter HER! Kanskje du til og med finner en nydelig julegave til en du er glad i?


Ta gjerne en titt på denne lille unboxing-snutten, hvor jeg viser frem de nydelige bildene for aller første gang. Man ser tydelig at jeg er i ekstase, haha!

Nå skal jeg ta knekken på dagens tredje kaffekopp, og deretter skal Dennis og jeg på et spennende møte med HBO. Senere i dag skal jeg spille inn promo for programmet jeg var med på i august, og herregud som jeg gleder meg til å avsløre hva jeg har vært med på, YAY!

Nyt dagen, fininger ♥