Annonse

OPPLEV EUROPA

//Annonse

Happy Friiiidaaaayyy, deilige mennesker!

Jeg må bare takke for alle fine ord, støtte, og gratulasjoner i går. Det er rett og slett en fryd å se at såpass mange av dere heier på meg, så nå får vi bare krysse alt vi har for at jeg blir en av finalistene, og at jeg helt til slutt ender opp med en pris. Det hadde vært så vanvittig stort!

Men dere? Opp med hånden om du er keen på en rundreise for to i Europa!?!? Heheheh, det hadde vært så rått å se om dere faktisk rakk opp hånden…

Jeg har den festligste konkurransen på lur til dere unge, herlige venner, som jeg byr på i samarbeid med Danske Bank. Danske Bank satser stort på ungdom mellom 18 og 27 år, og tilbyr et glimrende kundeprogram for alle i denne aldersgruppen (Jeg kan ikke tro at jeg har blitt for gammel for dette, haha).

Kundeprogrammet UNG er helt gratis og inneholder det mange unge etterspør. Du får bl.a kontaktløst betalingskort, nett- brett- og mobilbank, tilgang til deres brede rådgiverapparat, og om du velger kredittkort, får du også gratis reise- og avbestillingsforsikring. Sistnevne er så ekstremt kjekt å ha – det er nemlig fort gjort å glemme og tenke over en slik forsikting, når man i full ekstase booker en tur til favorittdestinasjonen. Alt i alt et tipp topp program for alle dere som fortsatt er unge og lovende. 

Alle dere UNG-kunder i Danske Bank, kan nå bli med i trekningen av en deilig rundreise i Europa for 2 personer, med 24 timers opphold i så mange som SYV europeiske storbyer. Fantastisk, eller hva? I know!!! Dette er virkelig en vidunderlig premie!

Jeg har vært i både Budapest, København, Paris, Madrid og London, som alle er på listen over byer som skal besøkes, og jeg må bare si at vinneren har ekstremt mye å glede seg til. I tillegg til byene jeg nevner over her, er både Gdansk og Porto blant byene du får besøke, og de byr alle på fantastiske omgivelser, spennende mat, og super shopping.. Jeg garanterer en fantastisk opplevelse!!

For å bli ny kunde og være med i trekningen, må du fylle ut søknadsskjemaet som du kommer til ved å klikke deg inn HER. Dersom du er kunde allerede, fyller du enkelt inn din e-postadresse for å delta i konkurransen. 

Så..

Hvis du vinner, hvem har du aller mest lyst til å ta med deg på tur? Tips reisepartneren din om konkurransen, og vinnersjansene deres dobles hvis han eller henne også er/blir kunde i Danske Bank, og melder seg på konkurransen – HURRA!!! Og dere? Det er fullt mulig å ha så mange kontier i så mange ulike banker du vil.. 

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere masse lykke til! Det er så gøy å vite at sjansene er store for at det er nettopp en av mine fantastiske lesere skal ut på tur, wuuuhuuu ♥

Løøøv

//Noen av bildene i kollasjen er hentet fra Tumblr

 

Annonse