Annonse

OPPSKRIFT: CRISPY, YUMMY BRUSCHETTA

Hallaisen fra Snarøya ♥

Jeg er ute hos den fine mammaen min, og her skal jeg være til i morgen. Jon er på reise, og da er det så kjekt at mamsen og jeg kan ha en skikkelig jentkveld – med rødvin i glasset, selvfølgelig. Det hører hjemme når vi kryper opp i hver vår sofa for girl talk og hygge.

Før jeg dro ut hit, mekket jeg ihop noen kjappe og digge bruschettas til Dennis og meg. Det er jo så godt og så ufattelig enkelt å lage – kanskje for enkelt til å gjøre en oppskrift ut av det, men jeg gjør det likevel. Jeg føler nemlig at bruschetta er noe man ikke tenker over å lage sjæl, men dette er altså perfekt som forrett, lett lunsj, som snacks, eller når man er skikkelig fysen på noe godt.

CRISPY, YUMMY BRUSCHETTA

IMG_0520

DU TRENGER

1 halvstekt baguett  1 pakke plommetomater  En håndfull frisk basilikum  1,5 fedd hvitløk  Noen klunker olje  Salt  Pepper

DETTE GJØR DU

1. Sett ovnen på 200 grader. Skjær baguetten opp i små skiver, og stek dem på rist i ovnen i ca. 10 minutter.

2. Kutt opp plommetomatene i 8 små biter. Finhakk hvtløksfedd eller bruk en hvitløkspresse, og bland hvitløken sammen med tomatene, samt noen gode klunker olje. Hakk opp basilikum og vend denne inn i blandingen – smak til med salt og pepper.

3. Bruk en skje til å fordele tomatblandingen over de små skivene. Hell gjerne over litt ekstra olje, og server umiddelbart.

Yummy!

IMG_0535

IMG_0528

Hvordan har dere hatt det i dag da, fininger? Tirsdag, og greier… Bare tre dager til helg!

Suss og klem

Annonse