Annonse

OPPSKRIFT: DEILIG OMELETT UTEN EGG

Happy Sunday, lovelies ♥

Hva er vel en søndagsmorgen uten en god frokost? Søndag er liksom den dagen i uken hvor man skal ta livet med ro, og bruke god tid på frokosten – gjerne akkompagnert av godt selskap og avslappende musikk som strømmer ut fra høyttalerne.

Jeg vet at mange av dere synes det er litt vanskelig å finne god vegansk frokost, og det forstår jeg veldig godt. Det er jo ikke sånn at butikkene bugner av vegansk pålegg akkurat, men det er mange herligheter man kan lage som smaker supergodt. I dag stod kikertomelett på menyen, og dette var både superenkelt å lage, og ekstremt godt.

KIKERTOMELETT MED VÅRLØK

IMG_0034

DU TRENGER

2 dl vann • 2 dl kikertmel • 2 ss næringsgjær  • 1/2 ts salt • 2 stenger vårløk, hakket i små biter • 1/2 rødløk, hakket smått

DETTE GJØR DU

1. Visp sammen alle ingrediensene.

2. Ha en liten dæsj olje i en stekepanne og hell oppi en tredjedel av røren – stek på litt over middels varme.

3. Når omeletten sånn omtrent har stivnet på toppen, snu den og stek videre. Gjenta med resten av røren, og du har snart tre deilige omeletter klare.

IMG_0032

IMG_0027-2

IMG_0029-2

Har dere en fin søndag, skjønninger? Solen skinner i Oslo, og det feirer jeg med søndagsåpent i butikken. Jeg står der fra klokken 13.00 – 17.00, og dere er alle hjertelig velkommen innom ♥

Sees igjen om litt, fininger!

Annonse