Annonse

OPPSKRIFT: FORFRISKENDE ALKOHOLFRI SOMMERDRINK

Annonse: Fanta

Vi ble nok altfor bortskjemte i fjor sommer – det været vi hadde kommer vi nok aldri til å glemme! Men så blir det jo dessverre sånn at vi blir litt skuffet når vi nå har entret sommeren, og det skikkelig varme været likevel lar vente på seg. Samtidig er det vel dette været vi har nå som faktisk er norsk sommer, haha, og at 35 varme her i Norge er uvanlig. Det er likevel lov å drømme om varme sommernetter og sol fra skyfri himmel, og mens jeg venter på at sommeren skal kicke inn for fullt, har jeg nå pønsket ut en oppskrift på en skikkelig forfriskende, leskende og latterlig smakfull alkoholfri sommerdrink.

Fanta Appelsin no sugar added har blitt enda bedre med sin nye oppskrift, noe vi kan skrive under på. Gud bedre – denne brusen er så god atte hjelp, og den passer ypperlig i hovedrollen i en drink som dette.

Du trenger:

3 dl Fanta Appelsin no sugar added ~ 5 isbiter ~ 2dl ananasjuice ~ 10 store jordbær ~ 1 kiwi ~ Saften av en halv lime

Dette gjør du:

1. Kjør alt i en blender.

2. Serveres i et lekkert glass med isbiter, og en liten skive jordbær på siden.

Ikke bare ser den nydelig ut, den smaker også helt fantastisk…

Fanta er jo så godt, og jeg synes Fanta Appelsin no sugar added smaker skikkelig godt til sommeren. Den er så forfriskende, og har en tydelig appelsinsmak som jeg er svært begeistret for.

Sjekk gjerne ut blindtesten i feeden på Instagram (@kristingjelsvik og @dennispoppe) , hvor Dennis og jeg smaker på Fanta Appelsin no sugar added, vs den gamle Fanta Zero sugar, for aller første gang. Tror dere vi klarte å smake forskjell på dem?

Jeg får besøk av to venninner fra Bergen i helgen, så da tenker jeg å diske opp med noen av disse forfriskende herlighetene her. Hvis solen titter frem passer det ekstra bra å servere disse ute i sommersolen, og jeg får faktisk vann i munnen av tanken ♥

Nå er egentlig planen å gå ut på trilletur, men jeg ser en skummel sky som ser ut til å bli værende en stund. Krysser fingrene for opplett!

Har dere en fin torsdag, skjønninger?

Annonse