Annonse

OPPSKRIFT: FYLT PAPRIKA

God morgen og god tirsdag, skjønne venner!

Håper dere alle har sovet godt, og er klare for å erobre denne dagen. Jeg sitter her med morgenkaffen, og tenkte å starte dagen med å dele en superdigg oppskrift med dere.

I dette innlegget viste jeg innholdet i min handlekurv, og nå skal jeg bjuda på en superenkel oppskrift med noen av ingrediensene jeg gikk til innkjøp av. Denne middagen her er så enkel å lage, det går fort som fy, og så smaker det innmari godt. Og det beste av alt? Prisen! Her har du en dig middag til to personer for under hundrelappen!

PAPRIKA FYLT MED RIS OG GRØNNSAKER

food1

DU TRENGER (2 PORSJONER)

Fullkornsris & grønnsaksblanding (finnes i frysen hos Rema 1000)   2 Paprika  1 rødløk  1/2 chili 2 fedd hvitløk  Salt  Pepper  Soyasaus

DETTE GJØR DU

1. Sett stekeovnen på 225 grader. Finn deretter rem wokpannen, varm opp litt olje, og fres hvitløk og chili i et lite minutt. Tilsett den frosne risblandingen. Gjør den litt mer spennende ved å blande inn hakket rødløk og soasaus, og la hele herligheten surre i 6 minutter. Smak også til med salt og pepper.

2. Mens blandingen surrer i pannen, finner du frem paprika. Skjær av toppen, rens ut innmaten, sett dem i en ildfast form med litt olje, og sett dem inn i ovnen.

3. Etter 15 minutter tar du paprikaen. Fyll dem med risblandingen, og sett dem tilbake i ovnen i ytterligere 15 minutter.

4. Voilá! Maten er klar, og kommer garantert til å bli en suksess. Dette var yummy!

food2

food4

food3

Sees senere, fininger. Nå skal jeg suse bort i sjappen for montering av innredning, hurra!

Love you all ♥

Annonse