Annonse

OPPSKRIFT: KRISTIN’S CHUNKY HALLELUJASUPPE

Hallaisen og happy tirsdag ♥

I dag må jeg bare starte dagen med å dele min helt egen oppskrift, på denne latterlig digge tomatsuppen som dere ser under her. Tomatsuppe er vel noe de aller fleste liker – en slik supper er perfekt på kalde høstkvelder, og så er den i tillegg superenkel å lage. Jeg kaller bare denne suppen «chunky hallelujasuppe» og det fordi den er så god atte hjelp.

KRISTINS CHUNKY HALLELUJASUPPE

IMG_1499

DU TRENGER

1 liten gul løk 1 gulrot  1/2 rødløk  1/2 purreløk  To bokser hakkede tomater  1/2 beger cherrytomater  3 fedd hvitløk  1 chili  2 ss tomatpuré  noen solide klunker soyasaus  2 terninger grønnsaksbuljong  Salt  pepper  1 ts sukker evt. litt sirup  Litt olje  2 dl vann  Makaroni  En håndfull fersk basilikum

DETTE GJØR DU

1. Hakk opp hvitløk og chili, og la dette surre i noen minutter i litt olje i en gryte. Hakk opp alt av løk, og la løken surre litt sammen med hvitløken og chilien.

2. Tilsett de hakkede tomatene, tomatpuré, basilikum, 2 dl vann og grønnsaksbuljong, og gi hele blandingen et raskt oppkok, før du tilsetter gulrot skåret i tynne skiver, samt cherrytomatene skåret i to. La det hele koke i ca. 15 minutter, til gulrøttene er møre.

3. Kok opp ønsket mengde makaroni.

4. Finn frem stavmikseren, og gå løs på tomatblandingen til kosistensen blir chunky og perfekt. Smak til med soyasaus, salt og pepper, og la det hele småkoke i et par minutter.

5. Serveres umiddelbart med makaroni på toppen, samt noen friske basilikumblader. Et lite pitabrød skåret i små trekanter er også ypperlig tilbehør.

Yummy!

IMG_1490

IMG_1479-2

Nyt et nydelig måltid som gjør deg perfekt mett – perfekt som lunsj eller sen middag/kvelds. Mmmm!

Jeg er forøvrig på plass i sjappa, og sitter her og gleder meg til en sjukt festlig vareleveranse. I dag kommer nemlig noen helt vanvittig kule items i butikk – både her og i nettbutikken, så det er bare til å vente i spenning, fine venner ♥

Sees senere!

Annonse