Annonse

OPPSKRIFT: LATTERLIG DIGG WEEKEND-PIZZA

Hurra for lørdag, hurra for dere ♥

Denne morgenstunden nytes i en sofa ute hos mamsen. Vi sitter og hygger med hver vår kaffekopp, og om ikke lenge skal jeg lage i stand en god frokost til oss. Det er jo faktisk noe av det beste med helg – den typiske og litt ekstra gode helgefrokosten.

Jeg tenkte også å dele oppskriften på pizzaen jeg mekket til oss i går, for denne var så god at jeg får vann i munnen av tanken på den. I går klarte jeg altså å lage en pizza som er blant de beste jeg noen gang har smakt, så kanskje dette er noe dere vil servere i kveld? I så fall kommer oppskriften her.

LATTERLIG DIGG WEEKEND-PIZZA 

IMG_0103

IMG_0106-2

DU TRENGER

SAUS: Pizzasaus fra Superbra  Noen klunker soyasaus  Salt • Pepper  Frisk basilikum  3 fedd hvitløk  1 sjalottløk • 1 grønnsaksbuljongterning

TOPPING: Vårløk • Cherrytomater  1 rødløk  1 boks marinerte soltørkede tomater  Grønne oliven  1 paprika  Aromasopp  Vegansk revet pizzaost fra Wilmersburger (fås kjøpt på bl.a Meny)

BUNN: (for å gjøre det enkelt) Hjemmelaget pizzabunn fra Toro

IMG_0109

DETTE GJØR DU

1. Bland sammen Toro pizzabunn og vann, og kjevle deigen ut på et bakepapir på stekebrett. Sett til side, og la heve litt mens du går løs på andre oppgaver. Sett stekeovnen på 250 grader.

2. Hell glasset med ferdigblandet pizzasaus fra Superbra i en gryte. Den er god i seg selv, men jeg valgte å pimpe den litt opp ved å blande inn hvitløksfedd, finhakket sjalottløk, grønnsaksbuljong, soyasaus, salt og pepper. La hele herligheten småkoke, mens du kutter opp grønnsakene.

3. Kutt opp grønnsakene på ønsket måte. Jeg foretrekker vårløk og paprika i små biter, rødløk i ringer, sopp i skiver, oliven i små skiver, tomater delt i to, og marinert soltørket tomat i smale strimler.

4. Fordel pizzasausen utover bunnen, og sleng deretter grønnsakene utover pizzaen. Toppes med ost, før den stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter.

5. Halleluja! Spis og kos deg glugg.

IMG_0113

Jeg garanterer at denne pizzaen kommer til å falle i smak, til og med hos oste-og kjøttelskere. Dette er rett og slett en god start mot en mer vegansk livsstil ♥

Nå skal jeg rigge meg opp foran et kamera, og være sinna-Kristin. Bare til å glede seg til en video som publiseres litt senere.

LOVE YOU ALL

Annonse