Annonse

OPPSKRIFT: PASTA MED PESTO, SOPP, KIKERTER OG BROKKOLI

Det er fredaaaag! Og solen skinner inn gjennom de forferdelig møkkete vinduene våre. Det er når solen titter frem at man ser hvor skittent det faktisk er, så nå må jeg vel innse at det er på tide å gi vinduene både en utvendig og innvendig vask. Bah! Funker det med høytrykkspyler? På utsiden, altså, haha!

I går disket jeg opp med en superdigg og kjapp middag her i heimen – pasta med pesto. Yummy! Dette er en stor favoritt hos oss som ofte går igjen, og at det går så fort å lage er en stor bonus – i en travel hverdag er det herlig at man kan diske opp med digge middager på kort tid! Så… Her kommer oppskriften på denne herligheten som du garantert kommer til å digge.


Du trenger: 

Pasta • 1 brokkoli • 4 store sjampinjong • 1 boks kikerter • Salt • Pepper • 1 1/2 glass vegansk pesto (vi bruker pestoen fra Coop, som er supergod) • Annet krydder du liker

Dette gjør du:

1. Kok opp pasta etter anvisning på pakken.

2. Kutt opp sjampinjong i tynne skiver, og stek i nøytral olje i varm panne (bruk gjerne en wokpanne) .

3. Når soppen har blitt godt stekt tilsetter du kikerter og brokkoli som er brukket opp i små buketter. La dette frese i noen minutter, og smak til med salt, pepper, og annet krydder du liker. Her i heimen bruker jeg gastromat på alt, haha.

4. Når pastaen er ferdig kokt, heller du den over soppblandingen. Tilsett pesto, og vend rundt til pestoen er blandet godt sammen med både grønnsaker og pasta.

5. Serveres rykende varm! Nam!

Om noen timer skal jeg møte en barndomsvenninne til lunsj, som jeg ikke har sett på flere år. Jeg gleder meg skikkelig til å se henne igjen, og til å ta igjen alt det tapte. Tenk at vi vokste opp sammen, og var bestiser i 18 år? Når avstanden blir stor er det ikke alltid like lett å opprettholde kontakten, så nå skal det bli skikkelig fint å høre hva hun har holdt på med de siste årene. Jeg får nesten litt sommerfugler i magen, haha!

Ellers er barnerommet snart ferdig, og jeg gleder meg sååå til å vise dere. Men først må dere få se gangen – den har blitt så fin! Deler bilder litt senere i dag ♥

Nyt fredagen så lenge – hurraaaa for helg!

Annonse