Annonse

OPPSKRIFT – PØLSEGRATENG

Endelig hjemme, og da var det bare til å begynne på middagen – PØLSEGRATENG! 

Pølsegrateng er så himla godt! I tillegg er det superenkelt å lage, og vet dere hva? I dag tenker jeg å dele oppskriften. Jeg vet at mange av dere har ønsket seg denne, men hold fast.. Denne oppskriften er for oss som liker sauser fra Toro, og som ikke er opptatt av at alt skal lages fra bunnen, hehe. Hadde Hellstrøm sett meg nå, sier jeg bare, haha.

Du trenger: 

♥ Makaroni (aller helst riflet type)
♥ Hvit saus fra Toro
♥ Purreløk
♥ Brokkoli
♥ Pølse (kjøttpølse uten skinn eller grillpølser funker like bra)
♥ Revet ost 

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 200 grader. Kok opp makaroni, og få gang på sausen. Kutt opp ønsket mengde pølse og purreløk, og brekk av små brokkolibuketter. Når sausen og makaronien er ferdig, er du klar til å blande alt i hop i en ildfast form. Når alt er rørt sammen (her kan du gjerne tilsette litt salt, pepper og gastromat) til en deilig mix av grønnsaker, makaroni, pølse og saus, strør du revet ost over hele herligheten. 

Sett deretter den ildfaste formen inn i ovnen. Når osten begynner å bli gyllen er gratengen ferdig. Server den umiddelbart, og nyyyyyt en kaloribombe som smelter på tungen. YUMMY!

Måtte dere få en fantastisk kveld, fininger! Jeg vil også benytte anledningen til å takke for et glimrende engasjement på forrige innlegg! Det er deilig å se at vi er flere som registrerer det som faktisk skjer i sosiale medier!

LOVE YOU ALL 

//Bildet er hentet internett/google. Min grateng ser cirka like digg ut, haha!

Annonse