Annonse

OPPSKRIFT: SPAGETTI MED SMAKFULL TOMATSAUS

God morgen, og god tirsdag ♥

Hjelpes så bra det føles å være såpass tidlig på’n, eller «på an» som vi sier i Bergen, haha! Idag var trikset å la rullegardinen være oppe, for det er virkelig ikke lett å bli liggende og slumre, når solen lyser opp rommet. Dette er definititvt den beste måten å våkne på!

Har dere sovet godt?

Jeg sitter her og forbereder meg til noe meget spennende – nemlig et besøk på bondegård i 11-draget. Jeg har lovet dere at jeg skal sette meg inn i norsk kjøtt- og melkeindustri, og da er et slikt besøk på sin plass. Nå får vi se om kyrne har det like bra som veldig mange hevder, og jeg er meget spent på hvordan dette vil bli… Jeg har forberedt en del spørsmål jeg kommer til å stille bonden, men som jeg skrev i går på Facebooksiden min, så er dere selvfølgelig velkommen til å stille deres egne spørsmål dere ønsker en bondes svar på – disse tar jeg med meg videre!

Jeg tenkte å starte dagen med en liten oppskrift, og dette var så godt og så enkelt atte hjelp, haha. I går var det nemlig ganske så skrapa i både matskap og kjøleskap, men det er jaggu ikke mye man trenger for å mekke ihop en digg middag. Jeg trodde virkelig ikke at det jeg puttet i gryten skulle bli såpass godt og rik på smak, så da blir jeg selvsagt helt nødt til å dele oppskriften.

SUPERDIGG SPAGETTI MED SMAKFULL TOMATSAUS

IMG_4855

DU TRENGER (2 PORSJONER)

Spagetti  2 dl vann 1 boks cherrytomater  1 løk  2 fedd hvitløk  1 boks med grovhakkede tomater  2 gulrøtter 2 ts soyasaus  1 terning grønnsaksbuljong  salt & pepper  cayennepepper

DETTE GJØR DU

1. Kok opp spagetti, og gå i gang med å kutte opp grønnsakene i små biter. Pass på at spagettien kokes bittelitt mindre enn anvist på pakken, så blir den perfekt, eller al dente! Da er den kokt så lenge at den er myk nok til å spises, men fast nok til å gi litt motstand når den tygges. Yum!

2. Ha vann, buljong, grønnsaker, soyasaus og de grovhakkede tomatene i en gryte, la det koke i ca. 20 min. Rasp hvitløk eller bruke en hvitløkspresse, og bland hvitløken inn med resten av herligheten.

3. Smak til med salt, pepper og cayenne, og bland alt sammen med spagettien. Dryss litt pepper over det hele, og server med grovbrød om ønskelig.

IMG_4861

Nam, nam, naaam!

Nå får jeg begynne så smått å gjøre meg klar, så da sees vi litt senere ♥

Måtte dere få en fantastisk dag!

Annonse