Annonse

OPPSKRIFT: STEKT RIS MED BØNNER PÅ 1-2-3

Hallaien igjen, lovelies ♥

Jeg er litt rundt om kring i dag, og har både tatt imot et hav av varer i sjappen, vært i noen møter, og nå kommet meg ut igjen til mamsen. Når Jon er på reise, er det kjekt å være her ute, sånn at mamma ikke trenger å være så mye alene. For en med MS, er det godt å ha litt hjelp i nærheten, og så er det jo i tillegg så herlig å tilbringe kvalitetstid med min favorittperson!

Senere står pakking til Palmesus på planen, men aller først tenkte jeg å dele en oppskrift med vanskelighetsgrad på minus, haha. Dette tar ca. 10 minutter å lage, det smaker supergodt, og er i tillegg en vegansk, enkel middag som koster under 100-lappen!

STEKT RIS MED BØNNER OG VÅRLØK

DU TRENGER

1 pose krydret bønneblanding fra Rema 1000, med Aspargesbønner, løkskiver, kokte hvite cannellinibønner, kokte røde kidney bønner, runde sukkererter, og kokte grønne soyabønner   Ris Salt og Pepper Hvitløk Olje  Noen klunker soyasaus

DETTE GJØR DU

1. Kok opp ris etter anvisning på pakken. Jeg bruker boil-in-bags, som gjør det superlett å få perfekt kokt ris.

2. Fres litt hakket hvitløk i en wok-panne eller stekepanne, og tilsett bønnemiksen (litt og litt om gangen). La det hele frese og godgjøre seg til risen er ferdig kokt.

3. Bland risen sammen med bønnemiksen, og la det godgjøre seg i noen minutter. Smak til med salt, pepper og soyasaus, og server umiddelbart med et dryss pepper, og småhakket vårløk.

Yum, yum – her snakker vi digg vegansk mat i farten, haha…

Alright, på tide å logge av, og faktisk være litt med mamma før jeg suser hjemover ♥

Annonse