Annonse

OPPSKRIFT: SUPERGODE KNEKKEBRØD PÅ 1-2-3

Happy lørdag, godtfolk ♥

I dag sov jeg lenge… Det ble nemlig litt sent i går, ettersom at Setare og jeg stakk ut på date – årets beste date, for øvrig! Vi spiste nydelig mat på Ling Ling, og satt og skravlet hull i hodene på hverandre om alt mellom himmel og jord. Slike stunder og samtaler som dette er virkelig gull verdt – det betyr mer enn noe annet i verden, og jeg er bare så ufattelig heldig som har en Pay (som jeg kaller henne) i livet mitt. Pay er faktisk livet, haha!

I går lovet jeg dere oppskrift på knekkebrødene jeg mekket ihop, om de ble så gode som jeg håpet på. Og vet dere hva? Hjelpes så yummy de ble. Dette her skal jeg gjøre oftere, for hjemmelagde knekkebrød til frokost med godt pålegg = en perfekt start på dagen!

Du trenger: 

2 dl havregryn  2 dl solsikkekjerner  1 dl linfrø  1 dl gresskarkjerner  2 dl vann  2 ss hvetemel  1 ts salt  1 potte frisk gressløk  En liten neve maldon salt  1 ts pepper

Dette gjør du:

1. Sett ovnen på 200 grader. Bland alle tørrvarene sammen i en bolle, finhakk gressløk og ha i blandingen.

2. Tilsett vann, og rør godt.

3. Hell knekkebrødblandingen utover et bakepapir på et stekebrett. Bruk en slikkepott til å fordele masen jevnt utover. Pass på at tykkelsen er jevn over hele brettet.

4. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 25 minutter.

5. Skjær opp i passe stykker mens knekkebrødene fortsatt er varme og litt myke. Serveres umiddelbart med deilig pålegg, som f.eks. vegetarisk postei, toppet med agurk, pepper og spirer.

Naaaam!

Nyt frokosten, fininger! Og nyyyt lørdagen ♥ Nå skal jeg vaske huset, og deretter skal vi møte et vennepar i Prindsen hage for å se Sverige – England!

Suss og klem

Annonse