Annonse

OPPSKRIFT: VEGANSKE AMERIKANSKE PANNEKAKER

Halleluja… Jeg sitter her på kjøkkenet, stappmett og happy etter å ha slukt i meg fire tjukke, fluffy, og latterlige gode pannekaker. Disse her er insane, bare så det er sagt!

Jeg har lenge cravet de typiske amerikanske pannekakene. De skikkelig tjukke, vet dere… Dynket i sirup og toppet med friske bær. Nå måtte jeg bare ha det, og heldigvis kunne jeg finne en sabla god oppskrift på en av mine favvoblogger, «Greenbonanza» . Pannekaker syntes jeg har vært vanskelig å få til, men disse nailet jeg på første forsøk. Jeg tilføyet en ørliten ingrediens for ekstra yummyness, men ellers er oppskriften den samme. Mums!

Du trenger: 

200 gram hvetemel • 2 ss maizenna • 2 ts bakepulver • 1 ts vaniljesukker • Ørliten klype salt • 2,5 dl usøtet soyamelk • 2 ts eplecidereddik • 4 ss lønnesirup • 3 ss nøytral olje

Topping: Blåbær • Bringebær • Banan • Lønnesirup

Dette gjør du:

1. Bland sammen alt det tørre i en bolle.

2. Visp deretter det våte inn i det tørre til røra er klumpfri, og ganske så tykk.

3. Det er superviktig at disse ikke stekes i smør eller olje, men i en tørr panne. Varm den opp til medium varme, og legg i så mange klatter du får plass til.

4. La de ligge helt i fred til de er boblete på overflaten, og du ser at kantene begynner å sette seg. Først da snur du dem, og steker et lite minutt eller to på andre siden også.

5. Serveres med friske bær på toppen, og en solid mengde sirup.

Bon Appétit!

Svigermor er på vei til Oslo, så nå er det en liten krabat som gleder seg til å se farmor igjen! I kveld skal vi bare kose oss, og legge alt kaos til side. Vi har nemlig blitt bombandert med hatmeldinger etter at vi nevnte at vi ikke vil gi kjøtt til sønnen vår, så nå trenger vi en liten time out. Phew! Det er så vanvittig å se at folk kan bli så hinsides provoserte, når det er snakk om å kutte kjøtt fra kosten. På grensen til komisk, spør du meg… Mer om dette i et eget innlegg, men nå må jeg fokusere på noe langt hyggeligere, nemlig familien min ♥

Annonse