Annonse

OPPSKRIFT: YUMMY HUMMUS PÅ 1-2-3

Heisann verdens beste lesere og støttespillere, god lørdag ♥

Solen skinner i Oslo, og jeg har prøvd å få tankene over på andre ting, ved å bruke formiddagen på kjøkkenet. I dag har jeg mekket ihop noen enkle veganske herligheter som jeg skal dele oppskrifter på, og på en lørdag som dette, passer det perfekt å starte med oppskriften på denne enkle og superdigge hummusen.

Hummus er jo SÅ digg som enten dipp, tilbehør til middagen, eller som pålegg, og til sen frokost i dag spiste vi hummus og grove pitabrød, nam nam.

OPPSKRIFT: YUMMY HUMMUS PÅ 1-2-3

DU TRENGER

1 boks kikerter  2 fedd hvitløk  1 dl vann  1/2 chili Noen klunker olivenolje  Saften av en 1/2 sitron  Salt & pepper  Paprikapulver

DETTE GJØR DU

1. Skyll kikertene i et dørslag

2. Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin/foodprocessor/blender (stavmikser funker også)

3. Bland alt sammen til konsistensen blir myk og puré-aktig. Hell blandingen i en skål, og topp hummusen med litt olje og noen gode dryss paprikapulver.

4. Nytes med lune pitabrød og jazz på anlegget.

Nå skal jeg hive meg i dusjen, og prøve å freshe meg skikkelig for første gang på noe som føles som en evighet. Dennis foreslo faktisk at vi burde ta noen outfitbilder i dag, og det var jammen ikke en dårlig idé… Flinkeste Marianne styrer sjappa i dag, og er klar for å ta imot glade kunder!

Sees senere, finingene mine. Dere er gull verdt ♥

Annonse