Annonse

OPPSKRIFT: YUMMY PEANØTTSMØR

Altså, hallo! Vi må aldri slutte å snakke om de latterlig fine bildene som Cathrine bak Cath in The City tar til den superfine bloggen sin. Jeg blir altså så blown away hver gang jeg titter innom, og må nok en gang bare skryte av henne her hos meg. Selv om vi har totalt ulik stil både når det gjelder klær og interiør, inspirerer hun meg så til de grader når det gjelder hvordan hun tar bilder, og hvordan hun redigerer dem. Damn – dette er kvalitet på høyt plan, og det er noe jeg ser på som det viktigste for at jeg skal bli en fast bloggleser.

a19

Hun delte nylig en deilig oppskrift med tilhørende kvalitetsbilder, og siden jeg digger både oppskriften og bildene, reposter jeg rett og slett hele innlegget. Peanøttsmør er yummy, det er noe jeg ofte spiser på brødskiven, og hjelpes så enkelt det er å lage det sjæl. Alt du trenger er nemlig peanøtter, og kanskje en dasj med olivenolje om nøttene er i tørreste laget.

HJEMMELAGET PEANØTTSMØR

a310

DU TRENGER

Peanøtter

DETTE GJØR DU

1. Ha ønsket mengde peanøtter (gjerne Polly) i en blender, og miks godt.

2. For å tilsette litt «crunch» – ha ca en håndfull med peanøtter i en brødpose, og knus de lett med en stekepanne eller hva enn du har tilgjengelig. Bland dette med resten av penøttsmøret, og vips – du får et deilig, crunchy resultat!

a7

a46

a54

Mmmm!

Jeg er forøvrig borte i butikken hvor det i dag har vært full action. Jeg har kost meg glugg ihjel, og står nå og danser bak kassen for å lade opp til kveldens festligheter. Jeg har en date med min fine Ida, og går alt etter planen, skal jeg være svett og jævlig i 3-draget i natt, etter noen heftige dance moves, haha. Can’t wait!

Hva står på planen i kveld da, rockeboller?

Love ya’ll ♥

Annonse