Annonse

OPPSKRIFT – YUMMY BASILIKUMPESTO

God morgen alle sammen, god morgen kjære mor…

Hurraa for nok en solfylt dag her i hovedstaden – måtte været holde seg i det uendelige, haha. Jeg har allerede vært oppe i halvannen time, og tatt igjen mye tapt arbeid. Det er ikke bare-bare å ikke sjekke mail på en uke, men guri land så deilig når man omsider når bunnen av mailboksen.

Jeg tenkte å starte denne deilige tirsdagen med en deilig oppskrift. En oppskrift på noe som kan brukes til absolutt alt, nemlig pesto. Mums! Pesto er noe av det beste jeg vet, men jeg trodde det var noe jeg ikke lenger kunne spise, da den inneholder parmesan. Hell no – den trenger ikke inneholde ost for å smake himmelsk, og her kommer altså den superenkle oppskriften!

Pesto er nydelig blandet i pasta, og som tilbehør til burger, pizza og salat. Også superyummy på en ristet brødskive med noen friske tomater.

SUPERDIGG BASILIKUMPESTO

IMG_0021

DU TRENGER

En potte fersk basilikum 1 dl pinjekjærner  1 fedd hvitløk  Litt olivenolje  Salt & pepper

DETTE GJØR DU

1. Hakk opp basilikum og hvitløk, og bland dette sammen med pinjekjerner i en bolle.

2. Finn frem stavmikseren, og mos herligheten sammen til det hele har en fin og kremet konsistens. Spe med olje til pestoen har den konsistensen du ønsker.

3. Voilá! Pestoen er nå klar til servering… Mmmm!

IMG_0030

IMG_0023

Denne her skal jeg lage noen vanvittige mengder av til 17.mai, for da inviterer jeg til 17.mai-frokost, og da skal jeg selvsagt tilby noen superdigge veganske alternativer.

Tenk at det bare er en uke til årets herligste dag! Herlighet så fort tiden går…

Hva står på planen i dag, fine venner?

Annonse