Annonse

ORGASMEGARANTI I FERIEN!

//Annonse

Sommerferie… Damn, det er så deilig, det! Late dager, varme sommernetter, solfylte dager, latter, godt selskap, glede og kos. Det er så viktig å kose seg i ferien, og virkelig lade batteriene etter en hektisk vår – det er rett og slett helt nødvendig å gi seg selv en pause fra kjas og mas!

I sommer har jeg store planer om å kose meg ekstra mye, og da mener jeg virkelig kose meg, hvis dere skjønner hva jeg mener – he he! Skal jeg være helt ærlig, så har dette året vært rævva – både generelt, men også på sexfronten. Jeg har glemt alt om sex og at sex er noe man bør ha i et forhold… Stakkars Dennis! Og stakkars meg. Når jeg stresser så mye som jeg har gjort dette året, er det ikke noe jeg har mindre lyst på på enn sex, noe som i grunn er skikkelig kjipt, siden sex nettopp kan ta knekken på stress. Etter en orgasme føler man seg både avslappet og beroliget, og jeg burde uten tvil vært enda flinkere til å ta tak i problemet, og faktisk prioritere sex og orgasmer. En haug av dem, faktisk!

Når jeg stresser, kan det være ekstra fint med en liten buddy i nattbordskuffen – en liten luring som både kan brukes alene og mens man har sex. Vi snakker selvfølgelig om en liten knallrosa vibrator, som bidrar til store smil og mindre stress, og hva skal vi ha mer av i ferien, jenter? Yup – MINDRE stress! Både om ferien legges til Norge eller i utlandet, og derfor er jeg så forbanna begeistret for Kondomeriets sommerkampanje, med reise og ferie i fokus.

Dere har kanskje sett den herlige reklamen som snurrer på TV disse dager? Hehehe, jeg elsker den! Og jeg elsker at vi snakker høyt og åpent om at sexleketøy er bra for oss alle sammen! Ta med deg en liten luring på ferie du også! Er du singel? Ta den med… Er du i forhold? Ta den med… Ta med deg den deilige lille saken, og jeg kan garantere deg at ferien blir ekstra fin!

Kondomeriet bjuder altså på en liten fresh veske i rosa HER eller oransje HER, som inneholder alt du trenger til ferien, som en leken vibrator, et spennende glidemiddel, deres superpopulære orgasmekrem, og selvfølgelig en vibratorrens. Er den ikke fresh? Haha, at sexleketøy kan være så fint å se på, ass, haha!

Jeg har snakket en del om både sex, sexleketøy og orgasmer her på bloggen tidligere, og nå synes jeg det er så lenge siden at vi trenger en liten oppfriskning – det er nemlig ikke en selvfølge at man oppnår orgasme under samleie… Det er heller ingen selvfølge at man oppnår orgasme når man tar på seg selv. Noen får orgasme lettere enn andre, men de aller fleste, og faktisk så mange som 75 prosent av kvinner, trenger stimulering av klitoris for å oppnå den magiske orgasmen. Jeg har tidligere snakket om viktigheten med god kommunikasjon med partneren, for å kunne få max nytelse i sengehalmen. Det er viktig at man tør å være åpen og ærlig, og at man kan fortelle partneren hva som føles best, og hva som faktisk funker.

Er man ikke en av dem få som kommer bare av å se på en penis, kan sexleketøy også gjøre susen. Mange tenker umiddelbart på sexleketøy som noe litt skummelt – som f.eks svære dildoer og annet utstyr som rett og slett kan virke litt skremmende. Det som er så fint er at det finnes et hav av ulike produkter, både de litt skumle og massive, men også de små, sjarmerende vibratorene som passer like perfekt under akten, som den gjør når du skal hygge på egenhånd.

Er man alene, kan det også være moro å leve seg ekstra godt inn i denne lille hyggestunden. Selve orgasmen er jo over på et øyeblikk, men det er jo selve oppbyggingen og det som skjer før det smeller, som virkelig er noe man bør ta seg tid til å nyte. Hvorfor ikke sette av god tid til deg selv nå i ferien, f.eks? Det er som jeg var inne på innledningsvis, altfor lett å glemme egen nytelse i en travel hverdag, og jeg tror det er altfor få som faktisk prioriterer denne egentiden…

Tenn noen stearinlys, sett på litt avslappende musikk, og dra frem pornoen om du er en av dem som har sansen for den slags… Legg deg godt tilrette i sengen, slapp helt av, og lev deg inn i en deilig fantasiverden, mens du finner frem sexleketøy som denne knallrosa, og trivelige vibratoren.

Bruk god tid mens du hygger i eget selskap, og mens du virkelig finner ut hva som skal til for å ta deg til syvende himmel. Ikke stress med tiden, og ikke stress for å komme i mål på 1-2-3. Noen kommer på et øyeblikk, andre trenger lenger tid, og ved å ha slike stunder for seg selv på denne måten, vil du bli mer bevisst på hva som funker for akkurat deg, som igjen vil bidra til bedre sex – både med partneren, men også om du skulle ende opp på et one night stand. Kjenner ikke du deg selv, eller vet hva som skal til, er det også relativt vanskelig for din sexpartner å vite hvordan han/henne skal få deg til å få en herlig orgasme.

Så… Da er ferieplanene klare, eller hva? Jeg vet i hvert fall hva som blir med meg på ferie, he he he!

NYT og kos dere glugg ihjel, fininger ♥

Annonse