@ OSLO BODY-ART STUDIO

Ja da var jeg i gang folkens, og dette blir det råeste prosjektet noen sinne. Jeg har i dag vært ho Oslo Body-Art som ligger i Munkegaten, og makan til flike folk skal man lete lenge etter! Jeg er helt i hundre over resultatet etter første session, og glad for at jeg klarte å lide meg gjennom 5 timer med pain. Men men… No pain, No gain! Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd, og gleder meg max til å vise dere det endelige resultatet, og anbefaler samtidig alle som vurderer en tatovering, å oppsøke nettopp Oslo Body-Art Studio! 

P.s. Ikke bli nervøs nå, fine mammaen min. Du kommer til å bli veldig begeistret når du ser den live… Hehe

Har dere ellers en bra kveld, deilige lesere? Betty og jeg ligger stappmett på sofaen etter altfor mange pølser med altfor mye feta ost, og hygger i hverandres selskap. SÅ utrolig koselig det faktisk er å ha venninner på overnatting en hel uke. Jiippiii.