OSLO PRIDE 2018

Pride! Det finnes ikke noe finere ♥ 

I går startet vi årets beste dag i loungen på Clarion Collection Folketeateret. Heldige oss fikk altså være med på feiringen med den herlige gjengen i Nordic Choice Hotels, og her ble det holdt fantastiske taler akkompagnert av frisk frukt og bær i alle regnbuens farger, i tillegg til bobler i glasset. Deretter tuslet vi nedover til Grønlandsleiret hvor paraden startet, og det tok ikke lange tiden før jeg måtte konsentrere meg for å ikke bryte ut i gråt. Herregud! Jeg ble så rørt over å se så mange flotte mennesker på ett og samme sted – alle med en mening om at solidaritet, inkludering og mangfold er viktig.

Dette ble det første året hvor Dennis og jeg gikk i selve paraden. Tidligere har vi vært glade tilskuere, men å være med i selve toget var en vanvittig opplevelse. Dette her skal vi gjøre år etter år, og jeg gleder meg allerede til neste gang. En av mine gode venninner foreslo at vi burde gjøre noe ekstra ut av Pride fremover, og jeg kunne ikke vært mer enig. Fra og med neste år, blir det Pride-frokost, full jubel og parade, og jeg tror faktisk at denne dagen kommer til å toppe 17. mai! 17. mai er jo årets beste dag, men den deler definitivt førsteplassen med denne ♥

Jeg gikk rundt med konstante frysninger – dette var bare så ubeskrivelig magisk. Jeg glemmer aldri hvor ubeskrivelig vidunderlig det var å oppleve San Francisco Pride i 2016 (se gjerne videoen vår her), men dette her var akkurat like fint. Kanskje enda finere siden vi tross alt feiret Pride i vår nydelige hovedstad? Jeg gikk i hvert fall rundt med konstante frysninger!

Som om ikke dagen allerede var perfekt allerede, skulle det hele toppe seg med konsert på Voldsløkka. EMINEM kom til Oslo, og det var 55.000 mennesker sjukt happy for. Jeg har alltid vært dødsforelsket i Eminem, og det å oppleve han live var helt insane. Mer om konserten senere, for den fortjener faktisk et eget innlegg!

Hvordan var gårsdagen, skjønne venner?