Annonse

OSLO RAW, LUNSJ-DATE OG «HUG LIFE»

Først og fremst – sorry for at vi har litt trøbbel med videoen vi publiserte tidligere i dag. Vi jobber med saken, og håper på å få den ut i løpet av morgendagen. Det er jo så kjedelig når ting ikke går som planlagt – både for dere, men også for oss som har brukt såpass mye tid på filming og klipping. Fingers crossed!

Tidligere i dag møtte jeg en av mine nærmeste venninner, Ida, til en herlig lunsj på Oslo Raw. Har dere vært der før? Dette var faktisk min første gang – merkelige greier, med tanke på at Oslo Raw er både vegansk og fantastisk? Endelig var det min tur, takket være Ida sitt initiativ ♥ Her får man økologisk, vegansk og hjemmelaget raw food, samt de nydeligste søtsakene som smelter på tungen. I dag falt valget på en yummy salat, og selvfølgelig en liten raw cake til dessert. Bringebær… Mmmm… Ta turen innom, om du bor eller er på ferie i hovedstaden!

Savnet etter Ida har vært stort… Det har jo i grunn savnet vært etter alle jentene mine. Jeg har jo vært borte mer eller mindre hele mai/juni, og jeg kjenner at jeg har gått glipp av altfor mye kvalitetstid med dem som betyr aller mest. Når alle er tilbake fra ferier, og når man «lander» litt etter sommerens festivitas, må vi prøve å sette av mer tid til hang outs og jentekvelder – det kjenner jeg at jeg trenger!

Etter den lille daten vår, tuslet jeg videre for å fikse alt som stod på listen… Jeg har begynt å pusse opp cribben, skifte fliser og male (HE HE), så nå er det bare et eneste stort kaos hjemme hos oss… Som alltid! Men… Det blir sååå fint, og jeg gleder meg sånn til å vise dere. Jeg er ekstremt effektiv når jeg først setter i gang, og tror søren meg at vi kan ha en house tour-video klar til dere i løpet av helgen. Yay!  På vei til Clas Ohlson, fikk jeg knipset noen bilder av den herlige kunstinstallasjonen «Hug Life» av gutta bak BROSLO. Installasjonen består av gigantiske oppblåsbare teddybjørner i sterke farger med tatoveringer, som henger mellom bygningene og over gatene i Øvre og Nedre Slottsgate. Er du i sentrum? I så fall… Don’t miss out!

     

For en deilig dag! Nå venter det andre strøket med maling på meg, samt litt fuging av nye fliser på kjøkkenet. Deretter blir det taacoooo – det er jo tross alt fredag! Kos dere ♥

Annonse