Annonse

OSLO VEGETARFESTIVAL

Denne søndagen har jeg gledet meg til i en evighet… Helt siden i fjor, faktisk… I fjor var jeg nemlig på innspilling av «Torpet kjendis» da Oslo Vegetarfestival gikk av stabelen, noe jeg var skikkelig lei meg for. Gleden var derfor stor da jeg i år hadde mulighet til å ta med meg hele familien for å oppleve magien. For hva slår vel egentlig en egen festival hvor man kan fråtse i veganske godsaker?

Min bff Setare og jeg startet dagen på Plantasjen, så denne dagen har i grunn vært ganske så magisk fra begynnelse til slutt. Jeg gikk selvfølgelig berserk som jeg alltid gjør, men nå står det altså så mange vakre blomster utenfor, som er klare til å bli plantet i store krukker. Det kommer til å bli så fint! Og i år satser jeg stort på knæsje rosatoner som kommer til å bli råfint utenfor. Jeg gleder meg til å gå i gang i morgen!

Etter at vi hadde kjøpt med oss hele Plantasjen, dro vi hjemom for å plukke opp Dennis og Falk. Deretter var det bare til å ta beina fatt, og tusle bort til Kubaparken hvor Vegetarfestivalen fant sted. Med solen rett i fleisen vandret vi fra stand til stand, og endte til slutt opp på et bord med en haug av godsaker foran oss. Det ble smaksprøver fra både det mexikanske og det kinesiske kjøkken, før jeg mistet alle hemninger i boden som solgte vegansk belgisk vaffel med softis, sjokolade og bær. Omg så usaklig digg det var! Jeg får vann i munnen av å tenke på den sjukt digge vaffelen, som jeg håper jeg får smake igjen ved en senere anledning. Dette var seriøst det beste ever!

Etter noen timer med hygge her på festivalen, tuslet vi tilbake til Løkka hvor vi ble sittende i solveggen utenfor Le Benjamin med noe godt i glasset. Avslutningen på dagen kunne med andre ord ikke blitt bedre! Åh, søndager som dette med de man elsker høyest… Hva mer kan man ønske seg?

Nå ligger mini og sover i vippestolen sin, mens jeg ligger strak ut på sofaen. Jeg er fortsatt i matkoma, haha, men har ingen planer om å gi meg riktig enda. Det står nemlig noen veganske pizzasnurrer i ovnen nå, som en venninne leverte på døren for ikke mange minuttene siden. Hvor heldige er ikke vi, hæ?

Håper dere nyter søndagen, vakre mennesker!

Annonse