Annonse

#OSLOFROMABOVE

Hallaisen ♥

Sorry.. Jeg forsvant helt i går, men programmet var stappet fra morgen til kveld, og da klokken bikket ni var både Dennis og jeg så sliten, at vi hoppet rett til køys, haha.

Dere vil ikke tro hva vi drev på med i fem-draget i går, HE HE! La oss bare si det sånn at vi var på trening, og da snakker vi ikke om en hvilken som helst form for trening.. Vi snakker en treningsform som innebærer en kort, inntilsittende shorts og mange sjuke bevegelser, og dette skal dere få se mer av i Bloggerne om ikke lenge. TV2 hang nemlig med på slep gjennom hele treningsøkten, så det er bare til å glede seg til å sitte klistret til skjermen. 

I dag er jeg så støl at jeg nesten ikke klarer å taste på tastaturet, men et par blogginnlegg skal jeg få ut uansett, haha. Jeg ler!

Gårsdagen startet med et superinspirerende event på Ekebergrestauranten i regi av Canon. Canon er LIVET! Jeg elsker Canon, det vet dere, og for en gangs skyld fikk jeg gleden av å stille på et event, hvor cupcakes og overfladiske kvinnfolk var byttet ut med kamerautstyr og kreative mennesker. Vi fikk teste ulike kameraer og i tillegg styre spakene på en drone, og på toppen av det hele ble vi tatt med på en tur over i Oslo i helikopter. 

Som dere sikkert skjønte på Snapchat, var ikke helikopter noe for meg. Jeg var livredd fra begynnelse til slutt, og følte at noen hadde tatt meg med opp i den verste rollercosteren på et tivoli, MEN, opplevelsen var så spesiell og unik, så jeg klarte å komme meg gjennom hele runden, haha.

Hva har skjedd med meg egentlig? Herregud for en forbanna pingle jeg har blitt. Da jeg var yngre kastet jeg meg ut i både fallskjerm og strikkhopp, og nå er det så vidt jeg tør å entre en fornøyelsespark. I need to man up, haha!

Anyways.. Det øverste bildet dere ser her har jeg lånt av Andrea (Fashionforall) som også var med på eventet. Er det ikke magisk? Dette er tatt med Canon Powershot sx60 hs, som har den villeste zoomen ever. Jeg fikk testet en 5D med en splitter ny 50mm, men denne egner seg aller best til close-ups, og ikke så mye overblikksbilder..

Men så.. SÅ kom jeg over verdens beste objektiv. Et Canon EF 11-24 f/4L vidvinkelobjektiv, som tar verdens fresheste bilder. Bare SE på det bildet under her f.eks. Sjekk ut den vidvinkelen da.. Er det ikke flott? Det er akkurat et sånt objektiv jeg drømmer om. Jeg MÅ ha et sånt et, men når prislappen viser 29.000 kroner, kan jeg se lenge etter denne herlige saken her. Det er bare til å begynne å spare!

Nei, dere.. Dagen i går, ass. Hektisk men veldig fin! Perfekt tirsdag, med andre ord. 

Nå skal jeg jobbe iherdig for å komme i mål med dagens gjøremål, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig dag, og folkens? Nå er de nye råfine lakkene fra OPI endelig tilgjengelig i butikken, WHUUUHUUUU! Jeg vet at dere har ventet på disse freshe fargene, og i tillegg både sort og hvit lakk, så check it out HER.

SMASK ♥

#oslofromabove #comandsee

Annonse