Annonse

OSS TRE PÅ LUNSJ

I går morges reiste Christian, Trine og Julie hjemover, og da ble det plutselig veldig stille her i Albir. Stille og trist! Det er jo så leit når noe skikkelig kjekt tar slutt, og vi fikk også en påminnelse om at det bare var én dag til avreise for oss tre. Å dra fra Jon og mamma blir skikkelig stusselig – jeg gruer meg til avreise! Neste sommer får vi legge det opp slik at vi blir værende her mye lenger. 1 ussel liten uke er faktisk ikke nok!

Da mamma og Jon tok seg en liten ettermiddagslur, dro Dennis, Falk og jeg ned på en av våre favorittrestauranter her i Albir. På Goa er vibbene så herlige, og menyen er helt i vår gate. Her er det mange veganske alternativer, og sangriaen er en av de beste i hele Albir. På toppen står riktignok cava sangriaen på De Lab, som ligger vegg i vegg med Goa, men denne tradisjonelle varianten kommer på en fin-fin andreplass!

I går kveld tok vi den siste middagen ute på «kinaen» ! Dette er stedet vi alltid ender opp med å spise flere ganger hver ferie. Personalet er verdens hyggeligste, maten er nydelig, og prisene er så lave at det nesten er teit. Uansett hvor fullt det er her, får man alltid et bord når man kommer. For selv om alle bordene er fulle av sultne og glade mennesker, bærer sjefen sjøl ut bord som står inne i restauranten når behovet for flere plasser melder seg. De er virkelig de skjønneste folka, de som jobber her. Alltid så smilende og blide, og det gjør jo hele opplevelsen ekstra bra!

Baggene er pakket, og nå skal jeg bare vaske opp litt kopper og kar her i leiligheten vi har lånt, før vi stikker ned til mamma og Jon. Der blir vi værende til vi vender snutene mot flyplassen rundt klokken 17. Åååå… Jeg vil ikke! Vi har hatt det så magisk på denne ferien, og Falk har vært eksemplarisk! Lille blidfisen vår, som kan være med overalt uten å klage. Han er virkelig helt vidunderlig ♥ Og når jeg ser han og Dennis sammen, nei da smelter hjertet mitt… Jeg er rik! Det er det virkelig ingen tvil om…

Annonse