Annonse

OUR APARTMENT

Happy good fredags ettermiddag, vakre venner ♥

Dumt spørsmål, men føles det fint med helg? 

Jeg kom hjem fra et spennende møte med Sobazaar for litt over en time siden, og nå sitter jeg i sofakroken med beina på bordet før jeg skal bort å kjøpe noen iskalde øl til kveldens festligheter. Jentene kommer hit i halv åttetiden, så da blir det noe godt i glasset og hjemmelaget pizza. I dag kommer den til å bi helt magisk, for jeg har hørt at hemmeligheten ligger i sausen, og siden Stine har en hemmelig oppskrift som er suuuperdigg, er jeg sikker på at jeg omsider skal få gleden av å nyte en sånn skikkelig digg pizza her i stuggu. Jeg bommer jo hver gang, så dette skal bli bra, haha!

Her kommer bildene fra hele cribben som lovet, og som dere ser har vi virkelig et happy home. Spreke farger en gjenganger i alle rom, og det fører til at man blir litt ekstra glad når man tilbringer tid her.. Jeg føler fortsatt at det er en del ting som mangler uten at jeg helt vet hva det er, men kanskje det hjelper å skru opp bildelistene over sengen sånn at bildene ikke blir stående på gavlen. I tillegg har jeg en svær wallsticker av en palme som må opp på en av veggene.. Det blir så fab!

Alright, darlings.. Welcome to our home ♥


 


 

Sofabord HER // Lite sofabord med marmorplate HER // Vegghyller i tre HER

Hva synes dere? Too much eller akkurat passe? 

Om dere lurer på hvor produktene er kjøpt er det bare til å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg svare dere der.. 

Jeg husket å hilse fra mamma i morges, sant? Jeg snakket nemlig med henne igjen for ikke lenge siden, og hun er fortsatt så rørt og overveldet over responsen og de nydelige tilbakemeldingene.. Jeg måtte bare takke enda en gang, og samtidig sende dere noen slengkyss ♥

Hva står på planen i kveld? 

LOVE YOU ALL ♥

 

Annonse