Annonse

OUR CUTE & DIRTY LITTLE LOVE STORY

//Annonse

Alright people, nå skal vi gjøre noe GØY!

Det er ikke lenge til premieren på Fifty Shades Of Grey som jeg naturligvis har tenkt å snike meg med på. Er det én film som kommer til å bli så heit at det nesten blir pinlig å se den i en fullsatt kinosal, så er det denne, men gleder vi oss? GJETT om vi gjør, hurra! 

Frem til premieren kan dere alle bli med i trekningen av to billetter til festpremieren her i Oslo med hotellovernatting og sjukt god stemning. Det gjør du ved å dele din mest romantiske, kleine, morsomme eller heiteste kjærlighetshistorie på fiftyshadesofgrey.blogg.no, og bidraget sender du inn HER. Du kan også være med på å stemme frem de bidragene du liker aller best, og hvis ikke dette her er gøy så vet ikke jeg. DØDSGØY! 

Mitt lille bidrag finner dere under her, og jeg håper dere liker min lille love story som både er både klein, heit og litt morsom, haha!


Rommet var overfylt med roser, og lite visste du at jeg kastet litt opp i munnen min da jeg så meg rundt. Drinkene jeg hadde gått og slurpet i meg gjennom hele kvelden gjorde ikke akkurat saken bedre, men røde roser all over the place? Jeg ble vettskremt! Du prøvde jo bare å være romantisk og overraske meg. FAIL! Jeg var ikke en sucker for sånt romantisk kliss!

Det var den tiden hvor alt var nytt og vi ikke kjente hverandre. Jeg hadde lenge benektet mine følelser for deg da jeg mente du var for ung. Jeg skulle nemlig ikke falle for gutter som var hele fem år yngre enn meg, og i tillegg var jo settingen så på trynet at det var vanskelig å vite hva man egentlig følte. Var det bare fordi alle følelsene inni denne boblen ble så til de grader forsterket, eller var det fordi jeg begynte å bli skikkelig forelsket i deg? 

Vi møttes i en TV-innspilling, du og jeg.. Vi møttes på skandalehotellet Paradise Hotel, og det sier seg selv at man ikke prøver å finne den store kjærligheten når man melder seg på noe sånt. Jeg hadde noen helt andre intensjoner enn kjærlighet, men du klarte likevel å få meg fullstendig solgt. Jeg visste det var noe livsfarlig med de øynene dine, og jeg visste at du hadde både lurt og sjarmert damer i senk før meg. Jeg hold tilbake over en periode, og det gjorde meg enda mer interessant for deg. Kanskje jeg var blant de første som ikke hadde kastet meg etter deg ved første blikk? FIkk du endelig tilfredstilt jaktinstinktet ditt? For det ligger jo til dere mannfolks natur.. Å jakte.. Og jeg skjønner jo at det blir lite spennende når jentene sprer beina på første date.. Eller – det skjønte jeg for alvor da jeg møtte deg. 

La meg bare si det sånn at jeg hadde vært singel i noen år, og at jeg elsket singellivet. La meg også si at jeg var så singel jeg kunne få blitt, uten å bry meg så mye om verken det ene eller det andre. Verdigheten hadde jeg likevel i behold, på tross av mine mange.. eh.. «bekjente», men hvem er det egentlig som sier at vi kvinner ikke skal få tilfredstilt våre behov? Vi har like store behov vi som menn, og da er det opp til oss å tilfredstille dem.. 

Da du og jeg møttes var det lenge siden jeg hadde følt noe for noen. Etter det ekstremt slappe forholdet jeg ikke klarte å komme meg ut av før det hadde gått hele syv år, var det å møte en mann jeg både følte noe for og samtidig tente på, helt nytt for meg. Var det såpass bra det faktisk skulle føles? Var det sånn det skulle føles å faktisk ha så lyst på noen at det holdt på å gå for deg bare av tanken på å være nær hverandre? Hva pokker hadde jeg gått glipp av??

Du tente meg så til de grader.. Bare tanken på oss to i sengen gjorde det nærmest umulig for meg å tenke klart.. Hadde det ikke vært for at kameraene fulgte oss 24/7 hadde jeg vært all over you for lengst.. Jeg lengtet etter deg, jeg lengtet etter deg naken. Jeg lengtet etter å kjenne kroppen din inntil min, til hete netter med lidenskapelig sex som aldri tok slutt. Jeg ville ha deg så inderlig, og tiden der inne virket som verdens lengste foreplay som til tider ble i overkant uutholdelig. Vi kom tettere på det følelsesmessige plan som forsterket det hele, og sakte men sikkert falt jeg for deg. Jeg falt så kraftig, og da du brått dro tilbake til Stavanger føltes tomrommet etter deg så grusomt at jeg nesten ble helt skremt over hvor mye du betydde for meg. Du? En player fra Stavanger? En bartender som var 5 år yngre? Hva i alle dager hadde jeg fått i meg? Hele situasjonen satt meg fullstendig ut av spill, men én ting var klinkende klart.. Jeg var keen på noe mer.. Jeg var keen på deg!

Så redd for å innrømme det for meg selv, men var det dette som kunne kalles forelskelse? 

Da vi møttes noen uker etterpå uten et eneste kamera tilstede, fikk vi endelig muligheten til å lære hverandre å kjenne enda bedre. Hele den første natten drakk vi vin og snakket hull i hodene på hverandre.. Vi skålte, lo, skravlet, skålte og lo, og det var da jeg visste at vi aldri kom til å fungere uten hverandre. Så ulike men likevel så innmari lik, og da det i tillegg skulle vise seg at du var en gud i sengen falt alle bitene på plass. Jeg var hodestups forelsket, og det er jeg den dag i dag.. Selvom du legger snusen din overalt og har et altor intenst forhold til FIFA, vil du alltid være min stor kjærlighet, og jeg gleder meg til fortsettelsen på vår klissete kjærlighetshistorie!

Elsker deg ♥

Phuu.. Nå ler jeg høyt, men det ble jo jaggu en liten fortelling ut av det hele.. Historien vår er jo litt utenom det vanlige, for tenk det da folkens.. Tenk at vi møttes på Paradise Hotel, liksom!? Det er så sjukt!!

Men nok om meg.. Nå vil jeg høre deres historier, så klikk dere inn HER og del til fyrverkeriet spruter ut av datan! Vinneren trekkes 6.februar. 

LØØØØV

Annonse