Annonse

OUR NEW LIVING ROOM

Happy Wednesday, darlings ♥

Solen skinner i dag, min fineste Pay har bursdag, helgen nærmer seg med stormskritt, og denne dagen er i grunn fantastisk fin. Jeg har fått ryddet litt i stuggu, og nå tenkte jeg å vise dere litt bilder fra vår nye living room. 

Vel.. Ny er den vel ikke akkurat, men en makeover har den fått, og nå er det litt mer voksent og unisex her. Jeg elsker de nye omgivelsene selvom jeg kjenner at savnet etter knallrosa er relativt stort. HE HE! 

Under bildene finner dere en oversikt over hvor alt er kjøpt, da jeg vet at det er flere av dere som lurer.. 

Vegghyller i tre HER // Diamantlampe HER // Liten skull i kobber fra ELLOS // Store skulls i kobber fra Kremmerhuset  // Stuebord i hvit og eik HER // Kaktuser fra Plantasjen // Pistolvase og putetrekk i gull fra KARE Design // Quote-bilder HER // Putetrekk (You had me at Hello) HER // Putetrekk (Sort med Skull) HER // Putetrekk (Strikket look) HER // Putetrekk (Sophistiqué) HER // Serveringsbrett og brødkurv i svartlakket jern fra Ellos HER // Sølvstol fra KARE Design // Lysestaker i tre HER // Sorte lyslykter HER // Diamantformete telysholdere til vegg HER // Sorte kraftige vaser HER og HER // Hvite gardiner HER // Sofa fra IKEA // Sort vegghengt bildelist HER // Rustikk puff fra Skeidar

Haha, snakk om å være fææn av Ellos da! Nesten alt er derfra, men sånn blir det når jeg foretrekker å handle på nett fremfor å gå rundt i butikker, hehe! Hva synes dere? You like? Nå mangler vi bare et hyggelig gulvteppe under bordet, og i tillegg venter jeg fortsatt på et par ting som er på vei i posten om en ukes tid. HURRA!!

Ønsker dere en strålende dag så lenge, så snakkes vi senere ♥

LOVE 

// Inneholder annonselenker

Annonse