Annonse

OUR WALK-IN CLOSET

//I samarbeid med Elfa

Hurra for lørdag, og hurra for at jeg omsider er ferdig å male vårt lille walk-in closet. Jeg har jo lovet dere flere bilder ref. dette innlegget, og nå kan jeg omsider dele noen snapshots her på bloggen.

Som jeg har nevnt tidligere, ble den knallgule fargen i et så lite rom helt krise! Jeg ble derfor nødt til å svinge meg med malekosten, men jeg valgte å beholde litt gult, og heller kombinere denne fargen med både knallrosa og mint. Nå er det så herlig fresht i garderoben, og helt sirkus – akkurat sånn vi liker det.

Da vi flyttet inn, var det eneste som fikk plass i denne lille boden (som det egentlig er), et 1.20 skap fra IKEA. Plassen var altså svært dårlig utnyttet, og det var ikke mange plagg som fikk plass i dette skapet. Jeg tok umiddelbart kontakt med Elfa, og fikk god hjelp til å designe en løsning som var både praktisk og genial. Verken Dennis eller jeg trodde det var mulig å få plass til noe som helst i den lille boden, men der tok vi sannelig feil. Elfa skreddersyr de mest fantastiske og praktiske løsninger, og vi er helt overveldet over hvor mye vi faktisk har plass til, og hvor ryddig og organisert vi har det nå.

IMG_0377

IMG_0426

Det er dessverre veldig vanskelig å ta bilder i et så knøttlite rom som det her, men som dere kan se er alle vegger utnyttet. Vi har en hjørneløsning med heng både oppe og nede, i tillegg til skuffer, og tavlene på de korte veggene gir muligheter for å henge opp både kroker og små bokser til alt av accessories – genialt! Nå har vi orden på både smykker, belter, solbriller, slips og vesker, og det er helt nydelig at såpass mye accessories som jeg har, ikke lenger ligger og flyter all over the place.

Det beste med Elfa, er at det er så himla enkelt å både montere og ta ned. Systemet henger nemlig på en enkelt skinne som fests øverst på veggen, og man kan enkelt forandre på oppsett og i tillegg flytte det rundt. Dette var genialt da jeg skulle begynne å male veggene – at jeg rett og slett slapp å måtte skru systemet fra hverandre og ut fra veggen. Det er litt vanskelig å forklare, men at Elfa bare MÅ oppleves, er i hvert fall sikkert!

IMG_0441

IMG_0434

IMG_0404

IMG_0381

IMG_0396

IMG_0408

IMG_0428

IMG_0393

IMG_0379

IMG_0414

IMG_0383

IMG_0391

IMG_0412

IMG_0410

Jeg ønsker å minne dere på den fantastiske rabattkoden, som jeg er så heldig å gi ut til dere. Kanskje det er noen som snuser litt på nye garderobemuligheter i hjemmet? Kanskje dere er midt i en flytteprosess eller et oppussingsprosjekt?

Helt frem til 31. august får altså alle dere hele 45% rabatt på innredning og hele 31% rabatt på skyvedører ved å ta i bruk rabattkoden: ELFA816 på www.bygghjemme.no! (Koden skal nå funke optimalt etter en liten bug forrige gang jeg delte denne)

Ganske så fantastisk, ikke sant? Dette solide avslaget kommer garantert godt med i jakten på den perfekte garderoben.

For enda mer inspirasjon til gode og ikke minst praktiske løsninger, sjekk ut Elfabloggen HER.

Nå skal vi spise litt frokost, og lade opp til nok en bursdagsfeiring. I dag er det min kjære Pay som fyller år, og jeg gleder meg sååå til å feire henne i kveld ♥

Hva er planen for denne fin-fine lørdagen, skjønninger?

Annonse