Annonse

OUTFIT: CASUAL FRIDAY

//Annonselenker: Junkyard.no

Fredag, solskinn, en digg sweatkjole, sneakers og denimjakke. Det blir ikke mer casual og chill enn dette, og dette antrekket var så digg, at det resulterte i årets første antrekksinnlegg. Det er jo for dårlig at det nå har gått nesten et halvt år siden jeg la ut et eget outfit-innlegg! Er det virkelig såpass lenge siden? At månedene bare flyr forbi er det ingen tvil om, og jeg lover å komme sterkere tilbake om dette er noe dere savner her på bloggen.

Strømpebukse: Topshop // Sweat dress: SWEET SKTBS (annonselenke) HER  // Sneakers: Vans (annonselenke) HER // Denimjakke: Bershka // Fanny Pack: Tokyo

Nå har fredagsfreden senket seg her i Heimdalsgata, og vi skal snart kaste oss over en deilig middag, mens en splitter ny episode av Westworld snurrer på TV’n. Vi tar en tidlig kveld, for i morgen skal vi tilbringe hele dagen på Vestkanttorget her i Oslo! Jeg gleder meg såååå. Dette kommer til å bli så koselig, og kanskje vi til og med får solgt litt av det vi tar med oss? Vestkanttorget er nemlig Oslo’s største bruktmarked, og i morgen tar vi med oss 8 flytteesker med herlig interiør, accessories og klær, som skal selges til gode priser mens solen står høyt på himmelen. Sees vi i morgen, skjønne venner?

Nyt kvelden ♥

Suss og klem

Annonse